Direktlänk till inlägg 19 oktober 2007

Kan en fredag vara tråkig?

Av Ewa - 19 oktober 2007 17:45

Vecka 3, dag 5

Den här gången var det tråkigt på SATS och det är inte ofta det händer. Jag var och är trött. Gäspigt trött. Det behövdes en hel del koncentration för att göra övningarna rätt. Det var bara gubbs där och damerna kom inte förrän jag var färdig. Det var ingen riktig fart på de som var där och de verkade vara lika sega som jag. Musiken sög; det var antingen rent techno-dunk eller hårdrock. Jag längtade hem!


Efter träningen gick jag till Body Shop för att fylla på förråden, men de hade inte det jag behövde mest - inpackningen med vallmofröolja. :-(    Jag köper ofta böcker på Pocket Shop och för varje bok får man en stämpel. När det har blivit tio stämplar, så får man en pocket utan extra kostnad. Förra gången blev mitt stämpelkort fullt vilket innebar att jag, idag,  kunde välja ut en bok, vifta med den framför kassören och sedan gå min väg. Lyxigt! Jag hade skrivit upp tre olika titlar, men ingen av de fanns.  >:-(   Jag ville verkligen ha något nytt att läsa och jag hittade en till slut. Puh!


Elin mår ännu lite bättre idag och nu börjar hon bli rastlös, så ikväll fick hon lov att gå hem till en kompis, men med strrrränga förhållningsorder om när hon ska vara hemma. ;-)


Pär var tvungen att arbeta litet längre idag, så det var faktiskt jag som lagade maten och nu är det alltså han som slamrar med disken.


Jag har lagt märke till en sak när det gäller gubbs som styrketränar: de har alltid så pass tunga vikter att de knappt orkar med övningen och det leder till att de sällan gör den fullt ut. Det kan ju varken vara skönt eller smart. Jag har snappat upp så pass mycket som att man ska ha tungt om man vill att muskeln ska bli stor och det är väl det de är ute efter. Själv gör jag hela rörelsen för att verkligen känna att musklerna får arbeta.


Nu har jag sköljt med Listerin morgon och kväll i en dryg vecka och det är fortfarande fasligt starkt, men det gör inte ont i munnen längre och det syns oxå att tandköttet inte är inflammerat. Lysande!


"Den gåtfulle fotografen" är bra. Douglas Kennedy är en baddare på att skriva underhållande och jag har inte många sidor kvar nu. Men när jag kommit litet längre än halvvägs, så fick jag en känsla av déja vu. Den blev starkare och jag fick en känsla av att ha sett den som film. "Om det blir en stor skogsbrand, så har jag sett den."  Jajamänsan! Det gör ingenting för jag har egentligen inga minnen av filmen mer än just branden. Det var en viss lättnad över att déja vu-känslan inte berodde på att det redan stod ett exemplar av boken i hyllan.... Det skulle inte ha varit första gången, i så fall. Suck.


Nu har jag bestämt mig för att inte följa med på morgondagens middag hos svärföräldrarna. Jag ska städa och sedan ska jag slappa och äta godis. :-)


Adjö.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ewa - 25 december 2014 22:37

Nu flyttar jag härifrån efter drygt 7 års bloggande. Naturligtvis ska jag fortsätta att blogga, men på en helt egen domän för att verkligen säkerställa äganderätten till mina texter. Jag flyttar hit: http://www.ewasundback.se/. Jag hoppas att ni följ...

Av Ewa - 24 december 2014 20:24

"Spiderman" med Toby McGuire och Kirsten Dunst. Det är inte bara tecknade filmer som fungerar när jag vill fly verkligheten. Superhjältar kan rädda mig för 2 timmar i taget. "Spiderman" är 12 år och det är länge sedan jag såg den, men just ikväll var...

Av Ewa - 24 december 2014 15:53

Elin störde mig. Pär irriterade mig. Båda gick mig på nerverna på ett sätt som definitivt hade att göra med ångest och sällskapssjuka. När det var 1 timme och 20 minuter kvar innan vi skulle åka till svärisarna för att fira julafton satte jag mig i s...

Av Ewa - 23 december 2014 16:14


...tycker om den träningsvärk som jag har idag och när inte ens jag gör det,ja, då är den löjligt grym. Jag har faktiskt tagit värktabletter för att över huvud taget kunna röra mig smärtfritt. I förmiddags var träningsvärken inte alltför hemsk och ja...

Av Ewa - 22 december 2014 22:09

Föddes och växte upp i Kiruna. Flyttade därifrån när jag var 22 år. Nästan flydde. De sista åren jag bodde där mådde jag oerhört dåligt och det är den känslan som blev mitt bestående minne av stan. Av en slump hittade jag en Kirunagrupp på FB med mån...

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards