Alla inlägg under december 2008

Av Ewa - 4 december 2008 18:32

Jag är trött i heeeela mig; ända inifrån och ut. Snart brister det. Gårdags-kvällen var urjobbig med en gråtande Elin. Ingen av oss fick mycket sömn. Idag hade hon ingen lust eller ork att följa med till BUP och om Pär inte hade kommit tillbaka från konferensen tidigt och därmed hade möjlighet att hämta oss med bilen, så hade det inte blivit något möte. Det är inte mycket som fungerar i vår vardag just nu, men BUP ska vi banne mig INTE hoppa över och det sa jag till Elin. BUP är vår livboj just nu. Resultatet av dagens möte blev att Elin fortsätter med halva dagar resten av den här terminen (två veckor till) och att vi ska försöka få lugnare morgnar vilket innebär att om Elin faktiskt inte kommer ur sängen (som i går), så släpper Pär det och tjatar inte utan åker till arbetet i stället. Lugn och ro för alla! Vi kom oxå överens om att Pär och Elin inte ska blanda in mig i morgonrutinerna utan låta mig få sova vilket jag behöver extra mycket nu. Det har varit flera morgnar när Pär nästan stormar in i sovrummet och svär över att Elin tjurar och hon kommer inte iväg den här gången heller och att han minsann inte tänker sjukanmäla och nu måste han iväg och f-n och hans mormor. Innan jag har hunnit vakna och fattat vad han ryar om, så har han åkt. Det är INTE någon bra start på dagen för någon av oss....


Jag orkar inte skriva mer idag.


Fridens.


Av Ewa - 3 december 2008 15:23

Kakförsäljningen för Elins klass är ÄNTLIGEN avslutad och redovisad!

Lättlagad middag igen: färdig lasagne.

Tack för elektriciteten och alla lampor en sådan här mulen och mörk dag.


Fridens.



Av Ewa - 3 december 2008 12:51

Elin är hemma idag. "Det gick inte bra i morse." svarade hon när jag frågade varför. Inte mer med det. Pär kallar det att tjura. Jag kallar det för En Riktigt Dålig Dag. Pär är borta över natten pga jobb-jippo. Kvar här hemma finns 5 små grisar som inte bryr sig så mycket bara någon ger dem hö och pussar på dem, men även 2 tvåbeningar som befinner i varsin Ångestbubbla. Jag tog mig ur sängen klockan 12 och nu gäller det att överleva resten av dagen.


Fridens.

Av Ewa - 2 december 2008 16:20

Jag föddes i Sverige.

Elin klarade av ännu en halv skoldag.

Falukorv - gott, men framför allt enkelt.


Fridens.


Av Ewa - 2 december 2008 16:08

Nu har jag oxå sett "Mamma Mia!" och den är mycket bra; rolig och mysig och full av vanliga människor (läs: ej perfekta utseenden). Ni som läser min blog vet redan att jag är såld på ABBA:s musik, så att musiken i filmen är bra behöver jag knappast säga. :-) "Mamma Mia!" har två saker gemensamt med "Blues Brothers" och den första är att de är något så ovanligt som två BRA musikaler (jag har väldigt svårt för musikaler där allt stannar upp var femte minut för att någon ska sjunga i stället för att prata) och den andra gemensamma saken är att det är genomgående bra musik och inte bara någon enstaka bra låt.


Björn och Benny har gjort musiken och de är svenskar. Stellan Skarsgård har en av huvudrollerna och han är svensk. I extra-materialet på DVD:n, så är det idel lovord: musiken är SÅ bra och den håller och Björn och Benny är SÅ bra att arbeta med och Stellan är SÅ trevlig och rolig.... Mitt svenska hjärta blir varmt ända ner till rötterna. Heja, Sverige!


Fridens.

Av Ewa - 2 december 2008 13:21

......många läsare är att få en utmärkelse.

Tack, Snurrtant!

Jag skickar vidare till mina blogvänner.


Fridens.

Av Ewa - 2 december 2008 10:38

Nästa måndag ska vi ha uppföljningsmöte med Rektor & Co. Inför detta möte har en viss mailväxling pågått. Bl.a tycker de inte om att vi tillsammans med BUP-damen bestämde att Elin går i skolan endast halva dagar. Så'nt vill de vara med om att bestämma. Fnys! Om Elin hade blivit sjukskriven halva skoldagar, hade de velat vara med och bestämma då oxå? Visserligen är det skolplikt, men Elins välmående kommer först. Basta!


Fridens.

Av Ewa - 1 december 2008 14:59

Jag måste inte åka till SATS (läs: jag blev kvar i sängen).

Datorspel.

Elin klarade av sin halva skoldag.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards