Alla inlägg under december 2008

Av Ewa - 7 december 2008 16:34

Får jag lov att presentera Luneas Hannelore som kommer att kallas Humlan. Vår nya pussgurka som kommer till oss i januari - en BRA start på ett nytt år. :-)


Fridens.

Av Ewa - 6 december 2008 20:47

Varm choklad med vispad grädde och nybakade lussebullar.

Inte dumt!


Fridens.

Av Ewa - 6 december 2008 14:02

I år kommer jag att få i alla fall två julklappar. :-)

Tösen, min hjärtegris.

Trots allt tjafs och småbråkande, så är jag lyckligt gift.


Fridens.


Av Ewa - 6 december 2008 14:01

.....varför kollektivtrafiken alltid flyter när jag INTE har en tid att passa?


Hm.

Av Ewa - 6 december 2008 13:33

Jag har ingen lust att byta om idag. Jag ska duscha senare och då byter jag pyjamas i stället. Listigt de luxe! ;-)


Inomhuspyssel: bädda sängen, plocka undan disken, rengöra lite i badrummet, tvätta och byta handdukar, vattna blommor, dubblera ampelliljan (dela en stor ampellilja i två mindre), låta utblommade orkidéer gå till sista vilan eftersom jag inte har tålamod att vänta på nya stänglar (VIF), göra matsedel, göra en låååååååång handlingslista inför tisdagens STOR- handling, se på flera inspelade filmer och dricka te.


Elin har simmat rumpan av sig i Sydpoolen (hennes eget uttryck) tillsammans med kusinerna och svägerskan. Pär skjutsade de andra till stationen i Tumba eftersom tågtrafiken - dagen till ära - är avstängd så att tågen inte stannar på vår station. Ersättningsbussarna åker inte hit de heller. Poliserna kryllar nere i vårt centrum och de hoppas förmodligen att antalet demonstranter kommer att minska i antal om de inte kan ta sig hit. Hoppas kan man ju alltid. Jag känner mig kluven till att frivilligt stänga in mig den här dagen varje år, men om nu kollektivtrafiken inte kommer att fungera, så blir det mindre frivilligt.


Fridens.

Av Ewa - 5 december 2008 15:15

Elin kom iväg till skolan.

Tösen rosslade förfärligt igår kväll, men idag mår hon prima igen. :-)

Ikväll ska jag äta choklad.


Fridens.

Av Ewa - 5 december 2008 14:53

Elin kom iväg till skolan för tredje gången på en vecka. När hände det senast? Bra gjort! Pär fixar belöningen på vägen hem från arbetet vilken är "The Sims - IKEA". När jag frågade Elin om hon, så att säga, hade studsat upp ur sängen när klockan ringde, så sa hon nej. Hon hade fått övertala sig själv att komma iväg och påmint sig själv om hur bra hon VISSTE att hon skulle må efteråt. Det funkade!


Jag fick vara ifred i morse och hade klockan på 8 eftersom jag hade planerat att åka in till stan och spendera tandläkarpengarna på något roligare än ett tandläkarbesök. Klockan ringde, jag dängde till den och somnade om. Gårdagens huvudvärk var fortfarande kvar alternativt hade förnyats och jag hade inte lust med någonting. Handlingsförlamning.


I onsdags beställde jag en träningsväska från Ellos med express-leverans och den kom idag (det är den på bilden). Jag fick alltså komma ut en stund när jag hämtade den. Nu är den provpackad och jag kommer att behålla den! RÖÖÖÖÖD och fin av märket Converse. Rejäl sak med så många fack att man skulle kunna gå vilse. I lajk it! :-D Nästa steg blir att komma igång med styrketräningen igen vilket känns lättare sagt än gjort nu för tiden. :-P


I morgon är det dax igen. Dax för demonstrationer och motdemonstrationer, skadegörelse och låsta dörrar. Läs mitt inlägg från den 7 december förra året. Jag tänker inte skriva mer om det eftersom jag inte vill ge det mer uppmärksamhet.


Dagens Fundring: i dagens samhälle är det viktigt att sticka ut, att vara unik och speciell. Varför är då modet och o-modet så svart och färglöst? Det var riktigt svårt att hitta en träningsväska som inte var svart eller grå.


Fridens.

Av Ewa - 4 december 2008 18:48

Ipren - den intelligenta värktabletten.

Våra marsvin. Igen. Alltid.

Pizzerians jätte-kebab i bröd.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards