Alla inlägg under december 2008

Av Ewa - 25 december 2008 18:35

Jag är trött. Hostig. Huvudvärk. Magkatarr. Idag är inte någon rolig dag. Jag har tittat på film och sovit. Kunde inte äta middag pga magen. Pär hade lagat slottsstek med tillbehör, men min mage tål möjligen kokt ägg och youghurt. Igår hade Pär och Elin, överraskande nog, med sig en presentpåse från resten av gänget till mig och den innehöll cider, frukt, nötter, kakor och choklad. Blä! Kanske är jag otacksam, men jag önskar att de inte vore så inriktade på att allt ska vara ätbart.


Fridens.

Av Ewa - 25 december 2008 18:32

......varför Heath Ledger förtjänar en Oscar för rollen som Jokern i den senaste Batman-filmen?


*blir automatiskt Oscar-nominerad om man dör under inspelningen?*

Av Ewa - 24 december 2008 10:36

......så blir julafton mysigare när ALLA får klappar! Vi är rörande eniga om att fortsätta med det. Elin är nöjd med alla sina. Pär blev som ett barn när han öppnade paketet med en blue tooth-mojäng. Jag fick ett stelt silverarmband av Elin, några filmer och en CD-bok av Pär. 2 av filmerna var faktiskt Mumin. Den japanska tecknade versionen av Tove Janssons troll med "sammetsnos och korrrta ben" är underbar! Jag blir glad när jag ser dem och nu ska jag samla ihop alla filmerna. :-D


Pär och Elin åker vid 13-tiden och då sänker sig julefriden än mer över mig och mina älskade fyrbeningar.


Vem svänger på svansen i barfotadansen?

Jo, Mumin!

Vem skojar och skrattar med små hattifnattar?

Jo, Mumin!


Julefridens!

Av Ewa - 23 december 2008 19:45

EN GOD OCH FRIDEFULL JUL

   önskar jag alla bloggvänner, ingen nämnd, ingen glömd.

Av Ewa - 23 december 2008 19:40

Hela familjen var eniga om vilken film vi skulle se vilket inträffar ytterst sällan (det blev den första Indiana Jones).

Den nya jackan kommer inte att returneras.

I år får alla julklappar och inte bara Elin.


Fridens.

Av Ewa - 23 december 2008 19:38

.....varför påven tycker att mänskligheten behöver räddas från homosexualitet?


*det ryms en hel del lösa skruvar i den där struten han har på huv'et*

Av Ewa - 23 december 2008 15:25

Ett tag trodde jag att jag hade kommit lindrigt undan vad gäller baciller, men hej vad jag bedrog mig! Igår kom hostan. Irriterande och hackig torr hosta. Idag är hostan rivig och slemmig och gör mig matt. Alla aktiviteter suger musten ur mig. Ännu en anledning att stanna hemma i morgon.


Pär kom hem före 13 och nu har han oxå jullov. Grisarna har påpekat att han inte får ta sig friheter som t.ex sovmorgon bara för att han är ledig. Frukosten vill de ha vid den vanliga, tidiga tiden viket brukar vara vid 5. Annars hör de av sig..... Alla tvåbeningar åkte till Coop för att köpa det sista till julen. Det var inte mycket och mest lyx i form av glitter till granen (Elin tyckte att det var för lite), flera påsar med skumma tomtar, choklad och julblomster. När jag hade stoppat in alla varor där de ska vara, så försvann orken. Nu bloggar jag och dricker te. Sedan är det meningen att jag ska göra middag; julkorv och hemgjort potatismos, men jag vet inte om jag orkar. Faktiskt. Matlusten är inte heller på topp.


Jag kommer inte att läsa ut "Kollektivt självmord". Den var inte speciellt bra. Smårolig, men jag hade väntat mig att den skulle vara skratta-högt-rolig. Nu ska jag hitta något annat att läsa ur min stora olästa hög med böcker!


När jag plockade in varorna så dök plötsligt en melodi upp i huvudet. Det tog ett tag innan jag kände igen den och det är väl ni som är i min ålder som kanske vet vilken det är. Barnprogrammet "Barnen Hedenhös" som Gunnar Björnstrand läste visades på 70-talet. I slutet av varje avsnitt satt dottern i familjen och sjöng en godnatt-visa för sin trädocka och det är DEN melodin som har fastnat i min skalle. Var 17 kom den ifrån??!!


Efter mycket om och men beställde jag en vinröd vinterjacka från Ellos med huva med pälskant och med möjlighet att ta av ytterjackan och ha den inre jackan separat. Längre än min gamla, varm och go och så har den färg. :-) Nu ska jag på jakt efter en vit mössa och en vit halsduk/sjal.


Fridens.

Av Ewa - 23 december 2008 15:02

Efter precis en månad har 42 personer röstat i "Tycker du om julen?".

Alternativet "Ooo, ja!!" fick dryga hälften av rösterna. "Jorå..." fick knappt 30%. "Njae..." och "Usch och fy!" fick lika många röster. Det är inte någon som INTE firar.


Fridens.


Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards