Alla inlägg under mars 2010

Av Ewa - 8 mars 2010 10:37

Jag ska peta i mig lite youghurt och alla medusiner och se'n ska jag ut, ut, ut! Solen strålar idag igen och temperaturen är noll. Jag tänker byta vintermössan mot den luftigare kepsen och så solbrillorna. Ålrajt!   


Elin lyckades inte med konststycket att komma iväg till skolan och det känns inte bra. Jag gick på henne EN gång, inte mer för jag vet att hennes inre röst skäller tillräckligt mycket.


Jag har varit i kontakt med min handläggare på Patientnämnden. De kommer att be om ett svar från Stlje Psyk Öppenvårdsmottagning och det brukar ta en månad. De kommer att skicka svaret till mig. Jaha. Så här efteråt vet jag inte vad jag hade förväntat mig. En mer uttalad förståelse för att jag blev så upprörd av läkarbesöket och hennes beteende? Allt känns så avslaget!   


Fridens.

Av Ewa - 7 mars 2010 20:12

Säg att jag faktiskt åker till SATS i morgon.

Säg att jag faktiskt fixar att köra mitt vanliga program.

Säg att jag känner att det gör ont; ondare än innan jag körde igång.

Säg att smärtan är ett tecken på att jag har förvärrat allt.

Säg att jag HAR förvärrat allt och måste vila ytterligare 1 månad.

Skulle det vara värt det?

Bara för att jag är besviken över att jag hade kommit igång så bra och sedan blev "avbruten".

Bara för att jag inte har tålamod.

Bara för att jag inte vill verka klen.

Bara för att det inte ska verka som att jag har fixat en anledning att ligga i soffan.

Näj!

Jag törs inte chansa.

Jag vill inte riskera att kanske förvärra allt för det är det inte värt.

Jag får helt enkelt börja om från början.

Igen.


O-fridens.

Av Ewa - 7 mars 2010 16:38

Jag är trött i ryggen och har ont. Jag är trött på det här nu! Om jag kommer ur sängen i morgon utan problem, så tänker jag åka till SATS.   


O-fridens.

Av Ewa - 7 mars 2010 16:32

  


Vi har fått tillökning igen! Ett fjärde rådjur som inte har några horn eller början till horn och alltså är en hind och som är något mindre än Rut. Jag döpte henne självsvådligt till Rita. De äter av talgbollarna som Pär har tagit loss ur näten och lagt på marken. Ser ni Rågers horn? Han kommer att bli ståtlig!   


Fridens.

Av Ewa - 6 mars 2010 21:23

Dagens promenad.

"Big Fish Games" och liknande sidor som gör det enkelt att köpa spel.

Min bärbara dator.

Att "Yes-man" med Jim Carrey var bättre den andra gången.

Att tupplura i soffan.


Fridens.

  

Av Ewa - 6 mars 2010 17:20

Efter lunchen låg jag kvar i soffan och somnade och vaknade och somnade om flera gånger och sedan var klockan plötsligt 17! Nu sitter jag i köket och försöker blogga, men huv'et känns märkligt tomt.    På sätt och vis är det skönt eftersom jag ofta önskar mig en avstängningsknapp till hjärnan som bara maler och maler och maler och.... Pär och jag gick en promenad i det fantastiska vårvintervädret. Det var ljuvligt! Många hundar drog omkring sina ägare i koppel och jag fick hälsa på en svart setter. Så fort jag hade hälsat, så kilade han vidare till Pär för han ville hälsa på alla. En artig hund!    Det var en hel del små fybeningar i koppel, men de insisterade jag inte på att få kontakt med eftersom jag har svårt att ta mig ned till dem....   


Jag ska kontakta SATS och/eller vårdcentralen för att se om jag kan fixa till ett tillfälligt träningsprogram för nedre ryggen. Det borde gå att göra NÅGOT för att lindra besvären, tycker jag. Jag vill kunna sitta ordentligt!


Läsningen har kommit av sig pga att jag har svårt att sitta. Jag har aldrig varit en anhängare av att ligga ned och läsa och det är inget alternativ nu heller. "Med stråk av rött", som jag höll på med, får nog stå i hyllan i stället. Nu är det en vecka sedan jag senast läste i den och då hade jag kommit halvvägs genom de 700 sidorna. I stället för att läsa ser jag på film, bloggar eller spelar PC-spel. Jag köpte ett spel igår från Big Fish Games som heter "Mystery Case Files - Dire Grove". Det går ut på att lösa ett mysterium med gåtor och pussel. Hjärngympa med andra ord. Jag blev sittande till klockan 1 i natt.   


Fridens.

Av Ewa - 5 mars 2010 21:52

Jag tittar in hos Muminmuggar då och då för att kolla in eventuella nya muggar. De har en avdelning för vintage-muggar/årgångs-muggar och där finns min favoritmugg; en brun mugg med Sniff. Teet smakar inte lika gott i någon annan av muminmuggarna! Jag kunde läsa att just den här inte tillverkas längre, men man kan köpa enstaka exemplar för 899 kr!! Det är ju en förmögenhet! Det vanliga priset för muggarna är 169 kr. Nu måste jag vara mer rädd om Sniff-muggen. Den kanske får flytta in i vitrinskåpet tillsammans med de andra dyrgriparna.


Fridens.

  

Av Ewa - 5 mars 2010 21:10

Haren kom faktiskt tillbaka, så nu är han vår och heter Jösse Hare!


Fridens.

  

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards