Alla inlägg under mars 2010

Av Ewa - 17 mars 2010 20:07

I morgon ska jag ringa sjukgymnasten mellan halv 8 och kvart över 8. Jag får ha klocknan på ringning. Det är inte en tid som passar mig just nu, men jag kan alltid lägga mig och sova efteråt.   


Fridens.

Av Ewa - 17 mars 2010 12:09

  


Jag steg upp vid halv 12 och har faktiskt duschat. Nu ska jag bara överleva resten av dagen (och städa marsvinsburen), så får jag gå och lägga mig igen.


O-fridens.

Av Ewa - 16 mars 2010 09:02

Igår var jag som en blunddocka, så till vida att jag somnade så fort jag lade mig ned. På em:n låg jag i soffan för att avlasta ryggen och lyssnade på min bok och somnade. När Pär sedan frågade vad jag hade för planer för kvällen, så svarade jag att jag skulle lägga mig tidigt. "Du som har sovit större delen av dagen?!" utbrast han. "Inga problem." svarade jag. Jag lade mig före 21 och lyssnade en kort stund på min bok innan jag, just det, somnade. Vid halv 8 i morse hade kroppen FAKTISKT sovit färdigt, så då steg jag upp. Nu sitter jag här, men jag vet inte hur jag ska få den här dagen att gå. Jag tror att jag är deprimerad.   


O-fridens.

Av Ewa - 15 mars 2010 11:47

Jag kom i säng vid halv 1 och somnade fort. Elin sa till mig i morse när hon skulle gå till skolan närmare 9, men annars har jag sovit, sovit, sovit och kom inte ur sängen förrän 11 och då med tvång. Jag skulle kunna sova hur mycket som helst! Jag mår nog inte så bra......   


Fridens.

Av Ewa - 14 mars 2010 21:44

Postorder - hallelujah! Speciellt när jag har ont i ryggen....   

Nya kläder på väg.

En relativt smärtfri dag.   

Jag har haft ledigt från hushållssysslor.

Jag har lärt mig att vänta, att inte köpa något direkt bara för att ha-begäret är otroligt stort och triggar dreglandet och jag har sparat en del pengar på det viset.....   


Fridens.


Av Ewa - 14 mars 2010 18:10

Efter frukosten, men före duschen, när jag bara satt vid datorn och hoppade mellan olika web-sidor, så hamnade jag hos Ellos eftersom nya kläder sällan är fel och eftersom jag börjar tröttna på mjukisbyxor och bara har ett enda par byxor som är vettiga. Jag kikade, i vanlig ordning, på de större storlekarna och nu håller tydligen web-sidan reda på VAD jag klickar på. "Om hon klickar på storlek 50 en gång till, så...." Lite läskigt faktiskt. Hur som helst, så dök det upp ett fönster med en kort enkät om web-sidor med kläder i större storlekar och vad jag, som kund, vill ha ut av en sådan sida. Jag är knökfull av åsikter när det gäller kläder för oss som inte är långa och smala, så jag fyllde i frågorna. Döm om min glada förvåning när det, i slutrutan, dyker upp ett meddelande om att jag har fått 100 kr i rabatt på min nästa Ellos-beställning! Inte så illa, inte så illa. Jag ska väl gå tillbaka till Ellos och kika lite noggrannare då.


Fridens.   

Av Ewa - 14 mars 2010 18:03

Jag såg inte en enda Melodifestivalens deltävlingar och jag har inte hört ett enda bidrag, vad jag vet. Jag såg inte gårdagens final i Globen heller, men jag letade upp vinnarlåten på You Tube. Icke tycka om. Varför vann den? Jag tycker att det var bättre förr innan de delade upp alltihop i så många deltävlingar. Det är så mycket prat och skriverier om alla deltävlingar - och det går, banne mig, inte att undvika det! - att jag är kräkfärdig när det väl är dax för den svenska finalen. Det finns säkert ett lömskt och uträknat syfte bakom dagens festival-system, men det var bättre förr. Tycker jag. Tra la la.


Fridens.

Av Ewa - 14 mars 2010 17:48

Om jag trodde att det fanns en gud och om jag i enlighet med den guden försökte efterleva de tio budorden, så hade jag lyckats idag. Jag har helgat vilodagen med råge! Steg upp vid 9. Drack te och intog medusiner. Satt vid datorn. Duschade. Slötittade på filmkanalerna. Åt lunch. Slötittade ännu mer på filmkanalerna (sjukhusserien "Mercy" som är löjligt lik "Grey's anatomy", men ganska bra). Åt middag. Sitter vid datorn. Är inte det att vila, så säg? Tack vare all vila och horisontalläge i soffan, så känns inte ryggen av så mycket idag. Dessutom är alla födelsedagar och kalaset avklarat, så alla eventuella spänningar släpper. Vem vet, i morgon kan jag kanske promenera?


Söndax-fridens!

  

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards