Alla inlägg under juli 2009

Av Ewa - 11 juli 2009 20:31

En bättre dag än igår.

Promenaden.

Lillan verkar må(r) bättre.

CD-böcker.

Morgondagens disk är redan avklarad. :-)


Fridens.

Av Ewa - 11 juli 2009 20:24

Lillan mår bra igen.

Tror jag.


Fridens.

Av Ewa - 11 juli 2009 15:55

.......att bland det mest övergivna som finns är en sommarstängd skola.


Fridens.

Av Ewa - 11 juli 2009 15:21

Jag kom nyss hem från en rask promenad på 60 minuter. Promenaden måste ha varit VÄLDIGT rask för just den rundan brukar ta åtminstone 75 minuter. Skönt! Det blåser en hel del (men inget jämfört med igår när träden nästan låg vågräta) och himlen är full av moln i olika kulörer från vitaste vitt till blåsvart, men inget regn. Än.


När jag vaknade i morse var jag väldigt trött och deppig, men grisarna krävde mat, så jag gick upp. Jag drack juice och några muggar te och planerade att gå och lägga mig igen när marsvinen hade frukosterat färdigt och blivit utsläppta, men när allt det var gjort, så gick jag inte och lade mig utan fick ett ryck och gjorde i ordning balkongen för målning av hängskenor och konsoller. Det tog en dryg timme att måla det första varvet. Färgen tar ett helt dygn på sig att torka. När jag hade tvättat händerna och hade ångan uppe, så tog jag alla hyllplan modell mindre och spikade fast "stopp-pluppar"; 2 på varje hyllplan. Om vädret tillåter och jag kan måla andra varvet i morgon, så innebär det att jag kan sätta upp alla hyllorna på måndag och äntligen få bort nästan alla flytt-kartongerna som nu är fulla av DVD-filmer.


Vi har en ludd-ätare hemma hos oss. Hon heter Lillan. Mattfransarna. Köksmattan. Mysrullen. Fleece-tröjor. Mattfransarna har vi lyckas vika undan eller dölja under deras handdukar på golvet, men det är svårt med det övriga. Det hjälper naturligtvis inte att tala om för henne att det inte är bra för hennes mage eller tarmar att knapra på så'nt. Nu är det möjligt att hennes mage säger ifrån. Idag lade jag märke till att hon inte äter. När jag såg att hon låg ihopkurad på ett illavarslande sätt och inte kom fram och åt ens när jag lade in hö, så fick jag en kall klump i magen. Är det verkligen dax igen? Varför, varför, VARFÖR blir någon av dem sjuk när jag är ensam med dem??? Det första sjukdomstecknet som de här envisa djuren visar för oss innebär oftast att det är för sent. Jag vet faktiskt inte om det är någon idé att stödmata henne. Det är nog bara att förlänga eländet. Det är bara 3 månader sedan jag gick igenom det här med Tösen. Jag VILL INTE igen. Jag ORKAR inte igen. Inte ensam. Dumma, Lillan! :-(


Igår satt jag. Jag satt och satt och satt hela långa dagen. I köket vid datorn. På kvällen hade jag träsmak. :-P I brist på vettigare sysselsättning, så gick jag in på "Discshops" sida och tittade igenom deras kampanjer; "2 för 99 kr" och "Max 99 kr". Jag gick igenom ALLT och det är inte lite kan jag tala om. Mycket skräp, förstås, men när jag var färdig, så hade jag fått ihop 8 filmer som kommer på tisdag.*  Härligt!


Fridens. 



* Avalons dimmor, Elefantmannen, Ice age, Lilla sjöjungfrun, Air I breathe, Amadeus, Chocolat och Det ligger i blodet.

Av Ewa - 9 juli 2009 19:37

Jag är väldigt nöjd med smycken från Kristallrummet.

Nu är det inte mycket kvar av den här dagen som har känts seeeeeg....

Rena lakan.

Jag är "mellan böcker", men har en hög att välja från.

Internet-shopping.


Fridens. 


Bilderna föreställer armbandet och halsbandet som jag beställde . "Kundalini - smycken för livskraften som flyter genom din kropp och som påverkar alla aspekter av ditt liv."


Av Ewa - 9 juli 2009 16:16

Regnet fortsätter att falla oförtrutet.

Jag sov på soffan i någon timme.

Åt kokt ägg och youghurt till lunch.

Städade buren och gladdes åt popcornskuttande marsvin.

Bytte till rena lakan i sängen.

Duschade.

Satte de sugproppsförsedda badrumsfacken på plats.

Tvättmaskinen och torktumlaren jobbar på.

Pär och Elin har kommit fram ordentligt.

Dagen rullar på i all sin enkelhet.

Inte så pjåkigt, trots allt.


Fridens.


Av Ewa - 9 juli 2009 09:02

Pär och Elin åkte för en knapp timme sedan och jag blev överraskad av att det inte alls kändes bra. Jag vill inte vara ensam i 2 VECKOR!


Äsch! Det är nog bara en reaktion på en dålig natt med för lite sömn och jag har aldrig varit någon morgonmänniska. Jag tröstar mig med ett glas apelsinjuice till medicinerna och en kanna te. Kanske en tupplur oxå? Regnet vräker ned, så det blir en inomhusdag idag med byte av lakan, burstädning och långdusch.


EN av fördelarna med att vara ensam är att jag slipper bry mig så mycket om att fixa ordentlig mat. Jag orkar inte bry mig.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards