Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Ewa - 16 maj 2008 16:36

Elin har klarat av ännu en skolvecka med bravur, men det var på håret. I morse var hon hängig på ungefär samma sätt som när hon ofta var hemma från skolan; kallsvettades, mådde små-illa och "Är det säkert att jag inte har feber?". Jag peppade inte henne den här gången utan BEORDRADE henne att gå för annars skulle hennes belöning frysa inne. Hon kom iväg ("Jag mådde bra när jag väl kom ut.") och när hon kom hem kunde hon meddela att hon fått VG på matteprovet vilket är en KLAR förbättring. Dessutom låg hennes belöning i brevlådan: den senaste säsongen av "Las Vegas". Jag är stolt över henne! Idag lyckades hon ta sig över den lilla tröskeln som brukar dyka upp som ett illasinnat bakslag efter att man har lyckats ta sig över den STORA TRÖSKELN.


Själv har jag sovit i soffan tillsammans med Heffaklumpen och så har jag börjat på en ny bok som verkar vara mycket bra: "Odd Thomas" av Dean Koontz. "Odd" är både hans förnamn och en syftning på att han är underlig eller annorlunda ('odd' på engelska). Det är gott om den sortens underfundiga humor som jag älskar.


I kväll ska Elin på tjej-middag hemma hos en tjej i klassen, så Pär och jag får äta middag själva (Pär diskar) och roa oss själva så gott det går, men det är sällan några problem.


Tösen fortsätter sin ofrivilliga (?) förvandling till en skinny-gris, men i övrigt mår hon bra och hon äter som vanligt. Hon är harigare än innan garage-vistelsen och det får väl ta sin tid. Däremot har Lillan en knöl i sidan liknande den som Tösen hade och som sedan sprack, men jag känner mig inte orolig.


Fridens.

Av Ewa - 16 maj 2008 07:44

+4 grader och regn. Igår yrade jag någonting om att kanske promenera idag, men jag skulle inte tro det! Blä! Soffan, en bok och te är vad som händer i stället. Vår förening har stängt av värmen inför sommaren, men det hade behövts nu för det känns onödigt svalt inomhus och de stackars grisarna skulle må bra av värme nere på golvet. De nyser ikapp med oss andra.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards