Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Ewa - 14 maj 2008 17:00

1. Duschade för att familjen ska kunna umgås med mig utan näs-klämma.

2. Sov på soffan med Heffaklumpen som sällskap.

3. Åt lunch och tittade på inspelningar av "Dallas" och "Huset Elliot".

4. Städat buren. Av någon anledning, så luktade grisarnas handdukar (som är utlagda på golvet) ovanligt starkt vilket ledde till att de fick "gå och lägga sig" efter städningen, så att jag kunde byta stink-dukarna. När jag skulle valla in flocken, så visade det sig att ALLIHOP satt i nedre buren! BINGO! Då hoppade Elaka Stormatte fram och satte dit burdörren och sedan var det bara att plocka ut de som skulle upp en våning. Allvarligt talat, så kände jag mig jätte-elak! Vilka blickar jag fick...... Nu är de nattade och har rent spån, nytt hö och friskt vatten och de BRUKAR inte vara långsinta.


Pär och Elin är i Skärholmen för att köpa skor till sig själva och födelsedags-presenter till svärföräldrarna. På skoj sms:ade jag Pär om att han kunde köpa en ny bärbar CD-spelare på Clas Ohlson = billigt och oftast bra. Den som jag fick från "Lyssnarklubben" tacklar av i snabb takt; glapp i lurarna och löjligt känslig för stötar + batteriluckan är överdj-g att få upp. Döm om min förvåning när han sms:ar "Fixat!". Han köpte faktiskt en ny! Nu har han samlat på sig MÄNGDER av plus i kanten. :-D 


Nu har jag fyllt i en blankett angående utträde ur a-kassan. Jag har oxå fått en tid hos läkaren om två veckor och då ska jag även lämna prover.


Jag är yttepytte piggare idag, så det finns kanske hopp om att kunna börja göra saker igen.


Fridens.


Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards