Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Ewa - 26 maj 2008 17:37

Här är mitt första Huset Elliot-inspirerade akvarell-alster. :-D

Av Ewa - 26 maj 2008 07:47

Uppe med Elin (inte tuppen), men nu närmar sig sommarlovet, så det var inga sura miner alls. :-)  Jag skrev en lapp till hennes idrotts-lärare om att jag befriar henne från det idag och att hon ska gå till skolsköterskan under tiden eftersom hon har ont i örat + hon besväras av ett pipande. Jag vaknade med en vansinnig huvudvärk kanske för att vi sov med öppet fönster i natt. Jag har oxå sovit tungt och MYCKET för jag somnade nog redan vid 23 vilket är tidigt för mig.


Solen strålar från en väldigt blå himmel och termomtern visar +14 grader i skuggan. Idag ska jag ta en promenad i makligt tempo och på vägen hem har jag i uppdrag att köpa fika-bröd till vårterminens sista styrelsemöte för vår förening.


Förra veckan blev jag familjens kock igen efter att Pär har haft den uppgiften i nästan ett helt år. Jag fick upp farten när jag gjorde den senaste matsedeln och har bara fortsatt. Det känns helt ok att laga mat igen och det är skönt att veta att när jag har ätit färdigt, så har jag gjort mitt eftersom det är Pär som diskar i stället. Jag blir smått berusad av makten som finns i att få bestämma vad vi ska äta eller inte äta. ;-)  Nu kommer det att bli mer korv och mer av vanlig sallad till maten i stället för ugnsrostade grönsaker! Mooaahahahaaaa!


Det är så kul att måla!!!

Varför har ingen talat om det för mig??! ;-)

På mitt bord står bords-staffliet med ett akvarell-block där det inte finns många ark kvar vid det här laget. Till höger ligger den lilla asken med 12 färger, ett pennställ med blyerts- och svarta tuschpennor och penslar. Till vänster ligger CD-spelaren med CD nummer 9 av 10 (boken är BRA!). Tiden bara försvinner. Jag får ont i handen av det här med, men eftersom det inte blir samma tryck som av att måla med pennor, så får jag inte ont lika fort. Idag måste jag limma fast gummi på undersidan av staffliet, så att det inte glider bakåt hela tiden. Jag vill beställa fler färger (jag saknar vitt för att blanda med andra), penslar och hand-böcker, men efter Italien är det onekligen ebb i kassan.... Det är inte ebb, det är TORRPERIOD! :-(



Tösen HAR slutat tappa päls och börja likna den gamla, vanliga snöbollen på muminben och det känns BRA!


Här är snöbollen några månader efter att hon och Tinke hade kommit till oss. Notera att hon inte är mycket högre än golvlisten!


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards