Alla inlägg under april 2010

Av Ewa - 16 april 2010 12:30

Både i onsdags och igår var jag uppe och hoppade långt före klockan 9. Waow. I onsdags promenerade jag + att jag inte låg ned och vilade någon gång. Waow. Igår promenerade jag och låg sedan i soffan och avlastade ryggen en hel del och jag lyckades somna vid 2 tillfällen. Inte så mycket waow. Igår lade jag mig vid midnatt och somnade fort. Toalettbesök vid 6-tiden för att sedan sova mera. Jag tog mig inte ur sängen förrän efter halv 12..... Nu känner jag igen mig själv! Tyvärr. Faktum är att jag hade bestämt att sova och vila idag eftersom det inte blir vare sig sovmorgon eller mycket vila i morgon. Konstigt nog var marsvinen inte sura för att ha fått sitta instängda så länge, men jag hade dåligt samvete.   


Byte av lakan och en långdusch finns på dagens program och så lite tvättande av så'nt som inte kan tumlas utan måste hänga på torkställningen. Det är inte riktigt läge att torka det ute på balkongen än för då skulle det ta flera dagar. Medan jag sov i morse, så föll det tydligen snö.....    Tur att rullgardinen var neddragen!


Fredax-fridens!



Av Ewa - 15 april 2010 20:37

Dagens promenad.

Pärs presenter är fixade.

Jag behöver inga värktabletter för ryggen, vila räcker.

I morgon ska jag bara vara hemma.

LKHF fortsätter att kännas som den rätta kosten för mig.


Fridens.

  

Av Ewa - 15 april 2010 16:18

Idag var jag uppe före 9. Åt kokt ägg och drack juice till medicinerna och sedan var det att ta ut apostlahästarna igen eftersom det fanns paket att hämta (25 + 40 minuter). Det kändes tyngre att gå idag, men det var ändå skönt. När jag kom hem var jag rejält törstig och drack både vatten och te och sedan lade jag mig i soffan för att avlasta ryggen. Jag läste en stund innan jag somnade. Det blev ingen lång lur, men tillräckligt för att jag skulle pigga på mig. Efter lunchen städade jag buren åt marsvinen och dammsög nedervåningen. Vi får ju gäster på lördag och visserligen utförs ingen större städning inför det hela, men det är ju trevligare om det är tillsnyggat.   Presenterna till Pär är fixade även om alla inte har anlänt, så det är bara inslagningen kvar. Han fyller egentligen inte år förrän i nästa vecka och det är då han kommer att få presenterna från Elin och mig.   


Fridens.



Av Ewa - 15 april 2010 11:57

"Map of your head" med Muse.


Av Ewa - 15 april 2010 09:54

........inte om uttrycket "att söva ett barn" när man lägger det för natten. Jag tänker ofelbart på operationer och droger. Jag föredrar uttrycket "natta". Snällare och drogfritt.   


Fridens.

Av Ewa - 15 april 2010 09:24

När jag drabbades av utförsäkrings-paniken i december, så kändes det ändå som att jag var ute i god tid eftersom jag har sjukersättning april månad ut, men nu är det plötsligt bara 2 veckor kvar! Jag har gjort allt jag kan genom att fylla i blankett och bifoga flera läkarintyg och jag har fått ett brev som bekräftar att min ansökan har mottagits. 2 veckor kvar. Kommer jag att bli utförsäkrad eller inte? Kommer vår ekonomi att bli körd i botten eller inte? Kommer jag att få fortsätta må så bra som jag ändå gör just nu eller blir det ett psykiskt störtdyk? 2 veckor kvar innan jag vet eller rättare sagt 2 veckor kvar av min ersättning. Det KAN dröja längre innan FK har bestämt sig.....


O-fridens.

Av Ewa - 14 april 2010 21:19

Dagens härliga promenad.

Ryggen är trött, men inte öm.

Det kändes rätt att återbuda sjukgymnasten.

Jag kan känna tacksamhet över det lilla.

Pär fick tag i ett hö-hus till marsvinen och det är alltid rena julafton då.


Fridens.


Första gången de fick ett hö-hus

i december 2007.

  

Av Ewa - 14 april 2010 16:03

"Can't love myself" med September.






I can't love myself but I can't leave myself.

Can't be no-one else 'cause in the end we are the ones we are.

But I just can't love myself so how could you, my friend?

Guess I can pretend but in the end we are the ones we are.

 

Fridens.   

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards