Alla inlägg under april 2010

Av Ewa - 12 april 2010 17:54

När jag startade mobilen i morse förmiddags, så kom ett sms från polisen om att mitt nya id-kort var klart att hämtas.

Vid halv 15 gick jag ned till tåget.

Ingen i spärren = jag fick åka gratis.

Väntade några minuter på ett tåg.

Åkte tre stationer till Flemingsberg.

Gick till polisstationen på ett par minuter.

Tog en nummerlapp.

En före.

Fick mitt id-kort (jag ser förskräcklig ut!).

Tillbaka till tåget.

Ingen i den här spärren heller = ännu en gratisresa.

Väntade några minuter på ett tåg.

Åkte tre stationer tillbaka till Rönninge.

Hemma igen efter endast 60 minuter.

Värsta flytet!   


Vad övrigt är: värsta ryggvärken.


Fridens.

Av Ewa - 12 april 2010 12:27

När jag fyller 50, om 5 år, så kommer jag att önska mig en dag med Kolmårdens vargar. Fy, tusan vad härligt!


Fridens.

Av Ewa - 12 april 2010 12:24

......att det är lag på, att när man har en häst, så får den inte vara ensam? Det måste vara minst 2 hästar. De behöver sällskap. Samma lag gäller faktiskt för marsvin. Så det så!


Fridens.

Av Ewa - 12 april 2010 11:32

.....flyttade 2 små damer hit, Astrid och Elsa.

  

 

De är inte fullt så små längre.   

Astrid gillar att äta och är kort och härligt kompakt i kroppen. Hon trivs bäst hos lill-matte som ofta har fleece på sig.

Elsa gillar oxå att äta. Hon välter alltid upp matskålen, så att hon kan äta i lugn och ro och slipper slåss med de andra.  Hon är tyst och stark och säger sällan någonting, men älskar att bli kliad på magen. 

2 damer av 7.


Marsvins-fridens! 

Av Ewa - 12 april 2010 11:21

  

"Blandat blod" av Katarina Mazetti är den första delen i berättelsen "Släkten". Den har jag läst ut och den var ganska bra. Jag började direkt på den andra delen, "Sigrids hemlighet" av Karin Wahlberg och den är riktigt bra redan från början. Jag vet inte hur många delar som har planerats, men till hösten kommer den tredje delen som är skriven av Catharina Ingelman-Sundberg. Idén att varje del av släkthistorien ska skrivas av olika författare är rolig, tycker jag, men det kommer oxå att leda till att de olika delarna blir väldigt olika stilmässigt. Det kan bli ojämn kvalitét. Det finns författare och det finns författare om jag säger så. Jag tycker att K Wahlberg skriver betydligt bättre än K Mazetti vilket påverkar hela boken. Som tur är, så är "Sigrids hemlighet" betydligt tjockare än den första delen.


Fridens.

Av Ewa - 11 april 2010 22:01

Med LKHF så är jag inte längre TVUNGEN att träna för att gå ned i vikt; pressen försvinner.

De nya byxorna är äntligen färdig-fixade.

Te.

Pärs presenter är klara. Nästan.

Jag har äntligen beställt läderrem + berlocker från Pilgrim som jag har önskat mig läääääänge.


Fridens.

       




Av Ewa - 11 april 2010 15:56

Ur sängen vid halv 10 med avsikten att hinna med en promenad före lunch, men jag hade ingen lust. Jag hade ingen som helst lust med nå'nting. Blä, åt hela sk-en! Jag duschade och lade mig sedan i soffan och läste och slumrade. Lite lunch och en ganska bra sago-film, "Bläckhjärta". Jag fäste fållen på de nya byxorna på strategiska ställen och pressade (vi har ingen symaskin, men den här metoden har fungerat förr). Nu sitter jag här.


Jag gjorde orddelen av högskoleprovet och hade 36 rätt av 40. De 4 ord som jag hade fel på var de jag tvekade på. Jag fuskade INTE genom att använda ordböcker. Det känns bra att jag fick så många rätt speciellt som jag anser att ett bra SVENSKT ordförråd är guld värt. Jag lever som jag lär.


I morgon ska jag göra ett seriöst försök att komma iväg till SATS för att köra försiktigt träning. Bristen på regelbunden träning, inte ens promenader, KAN vara en anledning till trötthet och sjunkande humör.


Fridens. 


PS. Magen kraschade inte pga chipsen, men det var inte vidare gott. Faktiskt.

Av Ewa - 10 april 2010 18:26

Det är lördag idag och sedan jag gick över till LKHF, så betyder lördag att jag tillåter mig fler kolhydrater om suget infinner sig, men det suget innfinner sig inte så ofta och här uppenbarar sig en annan skillnad jämfört med Viktväktarna för när lördagen kommer, så känner jag ingen som helst stress över att hinna med att äta så mycket "förbjudet" jag bara orkar vilket jag kände när jag svalt mig själv och de points-fria lördagarna var som ljuset i slutet av tunneln.


När jag väl masade mig ur sängen i förmiddax, så hade jag ingen matlust och det bidde ingen frukost. Till lunch gjorde jag en varm macka av vanligt vitt bröd med mycket smör och ost på. Till middag åt vi tacos och själv åt jag 2 stycken. Jag drack mjölk till maten och ibland är mjölk sååååå himla gott! Jag kommer att göra ett nytt försök med chips ikväll; choklad och chips. Om jag mår lika dåligt i morgon som jag gjorde för 2 veckor sedan, så vet jag med säkerhet att min mage inte accepterar chips längre. Små-spännande, eller hur?   


Fridens.



Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards