Alla inlägg den 4 april 2010

Av Ewa - 4 april 2010 18:38

Det går så bra med LKHF.

Det känns inte läskigt att det är vägning i morgon igen.

SVT Play har sina fördelar.

Jag MÅSTE inte ta till värktabletter för ryggen.

Korsordslusten är tillbaka - ett bra sätt att träna hjärnan och få tiden att gå.


Fridens.

  

Av Ewa - 4 april 2010 18:24

Tack för alla snälla kommentarer om min rygg, men det är inte så farligt. Jag har legat i soffan och sett "Män som hatar kvinnor del 1 och 2" på SVT Play och med hörlurar. Förvånansvärt bekvämt! Jag är inte imponerad av filmerna, men de är välgjorda och har mååånga bra skådespelare; det var inte många som jag inte kände igen. Jag har läst alla böcker och tycker att just "Män som hatar..." var den bästa och därför minns jag mycket från den. Jag får se om det blir fler överraskningar i de övriga.


Tumlaren torkar dagens sista tvätt, men jag får fortsätta i morgon. Den nya maskinen och tumlaren är bra. Trots att de är nya, så är de faktiskt bullrigare än de gamla, men Cylinda är tydligen det. Det finns en sak som jag tycker mindre bra om hos tumlaren, något som jag saknar från den gamla och det är att den nya saknar sk. skrynkelskydd; när tvätten är torr, så stannar den inte av utan slänger runt tvätten med jämna mellanrum för att den inte ska ligga och bli skrynklig. Det förhindrar även att tvätten ligger där i den fuktiga värmen och blir o-torr igen. Man kan inte få allt.

  


Elin och jag gick till Konsum för stödhandling och påfyllning av påskgodis till henne och Pär. Jag fick mig en liten promenad i alla fall och det är ljuvligt ute. Jag älskar att det är ljust så länge! Igår kom vi hem närmare halv 20 och det var fortfarande ljust.


Fridens.

Av Ewa - 4 april 2010 10:03

Efter gårdagens myckna sittande, så protesterar ryggen idag vilket innebär att jag får inta horisontellt sidoläge samt göra sjukgymnastens övningar. Den tänkta promenaden ställs in och ersätts av tvättning eftersom tvättkorgen var knökfull.


Sedan i måndagskväll har jag inte druckit en klunk Pepsi Max. Jag som brukade på små-panik när jag såg att flaskan var nästan tom och kylen likaså. Tänk att det var så lätt att lära mig leva utan Pepsi Max! Fast med ord som "...kroppens egen fettillverkning...." ringade i huvudet, så är det kanske inte så märkligt.


Fridens.

  

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards