Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Ewa - 19 februari 2008 16:33

Jag har varit ute och åkt igen. Den här gången åkte jag till Sophiahemmet för ett femminutersbesök inklusive stryptag ā 220 kr (jag kom upp i frikort nu, så det blev 40 kronor billigare) hos Levaxin-doktorn. Det är nog sex eller sju år sedan jag fick diagnosen att min sköldkörtel är av det lata slaget och när jag väl började medicinera, så hittade vi fort rätt dos och där har jag legat sedan dess. Han är så glad över att värdena ligger stabilt och säger att det känns skönt att vi i alla fall kan utesluta DET som orsak till att jag mår dåligt (han vet om hela den övriga cirkusen). HAN är nöjd, men jag blir allt mer övertygad om att det är just den slöa sköldkörteln som gör att viktminskningen går långsamt (stopp! Det finns inget utrymme för spydiga eller vitsiga viktkommentarer idag!). Alla läkare säger att de inte har med varann att göra, men jag vet att det är många med mig som upplever det här och vi känner väl våra kroppar bäst? Den här gången provade vi en ny variant av själva förfarandet i och med att jag gick ned till deras lab och lämnade prover direkt efteråt och så ringer han om provsvaren på torsdag. Det besparade mig en Stockholms-resa bara för att bli stucken i armen.


I morse var det soligt. Sedan blev det mulet. Nu är det soligt igen. Klockan närmar sig 17 och det är fortfarande ljust ute - underbart!!!!


Elin var hemma även idag, men ska till skolan i morgon. Just nu är hon och Pär på Coop för veckohandlingen. Det var skönt att slippa följa med den här gången bl.a för knänas skull. Jag har inte alls haft lika ont idag och knäet känns mindre tjockt, "lättare". När jag kom hem från läkaren, så tog jag en värktablett eftersom jag fått ont igen, men det är inte ens i närheten av hur det var igår. Jag känner mig optimistisk igen när det gäller just lederna.


Fridens.

Av Ewa - 19 februari 2008 11:49

Egentligen med start i morgon, men det är ju MITT tecken!!

Elins oxå.

Av Ewa - 19 februari 2008 11:37

Månpocket har dragit igång ett projekt för oss med skrivklåda. Det kallas "Ordet är fritt" och man får vara med och skriva en bok. Två författare har skrivit inledningen och det första kapitlet. Sedan får den som vill skriva en fortsättning. Jag har anmält mig och skrivit en fortsättning som nu har blivit utvald att publiceras för betygsättning. Det är närmare 500 personer som har gått med, så jag känner mig lite utvald faktiskt. Det roliga är att fortsättningen på boken kan bli hur som helst beroende på hur deltagarna vill att det ska fortsätta! Häftig idé! De två författarna är med och väljer vilka bidrag som "ska gå vidare" och alla som går in och läser bidragen har möjlighet att betygsätta. Jag kallar mig Bokmalen och har en bild av en nalle som klär av sig pälsen.


www.ordetarfritt.se


Klicka på länken.

Läs.

Rösta på mig om ni tycker att texten är något att ha.

Pliiiis...

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards