Alla inlägg den 7 februari 2008

Av Ewa - 7 februari 2008 16:39

Jag visste väl att jag hade fått tag i världens bästa frisör! Men jag har tillbringat ett dygn i ett frisyrens fruktansvärda ovisshet.... Jag gick in på Klippotekets hemsida för att boka tid hos Rosie och upptäckte att hon inte hade några tider kvar i februari. Ingen fara! Inga tider i början av mars heller. Hm. Inga tider i mars ÖVER HUVUD TAGET! Nu blev jag orolig. :-o     Jag bestämde mig för att lugna ned mig och vänta några dagar; det kan ju vara något knas med hemsidan. I och för sig, så blir jag inte förvånad om hon har slutat. Det brukar vara så, att mina favoriter försvinner och det gäller allt från favoritkakor, deodoranter, strumpor, läkare och frisörer. Suck. Idag kom så ett helt vanligt brev, ett personligt brev som inte låg i ett fult fönsterkuvert, med en handstil som jag inte kände igen. Det var Rosie som hade skrivit till lilla mig! Hon HAR slutat, men ville meddela detta, så att jag kan beställa tid även i fortsättningen! Hon har öppnat en egen salong snett över från Klippoteket. DET kallar jag service, men framför allt OMTANKE utöver det vanliga! Jag har klippt mig hos henne endast två gånger. Det är klart att jag ska beställa tid hos henne! Jag kan passa på att göra reklam för henne oxå:


 Rosie Brogren på Salong Kammar'n på Sibyllegatan 63 i Stockholm - världens bästa frisör!


Fridens.

Av Ewa - 7 februari 2008 11:58

Det blev varken den planerade yogan eller den alternativa promenaden idag. Jag har ont i knäet och vågar inte riktigt belasta det fullt ut. Knäet kanske känner på sig att jag äntligen ska till en ortoped, så då behöver det inte ens försöka hålla mig uppe.


För något år sedan fick jag en bok av svägerskan då hon fått dubbelt upp av den: "Tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda. Eftersom vi i vanliga fall inte alls tycker om samma sorts böcker, så var jag mycket skeptisk, men sedan blev det väl "bokpanik" och den stod där oläst.... Jag sträckläste den! Härlig och rolig! Vid ett tillfälle fick man en bok med på köpet av "Må Bra" och det var "Jag älskade honom" av samma författare.  Den låg ett tag bland böcker som skulle läsas, men sedan fick den åka upp på övervåningen oläst när jag rensade (en bok har ett "bäst före datum" så till vida att om jag inte har läst den inom x antal månader, så tappar jag intresset, i alla fall för tillfället). Igår kväll hade jag "bokpanik" och letade fram den igen för jag mindes att den var tunn, bara 159 sidor och passar bra i väntan på bokbeställningen ("mellanmål"). Den började jag läsa. Tunn, ganska stor text och korta stycken och kapitel och jag läste mer än hälften. Den är bra. Jag kom plötsligt ihåg en bok jag köpte när jag hade dille på Jane Austen och liknande: "Middlemarch" av George Eliot. Storleksmässigt är den raka motsatsen till "Jag älskade honom" för det är två böcker i en, med liten text och 940 sidor!!! Jag har skrivit in att jag köpte den 1997 och jag trodde inte att det var SÅ många år sedan.


Nu ska jag läsa!


Fridens.


Grisarna fick ett nytt gräshus igår. Bilden är från i december när de fick ett likadant i julklapp.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards