Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Ewa - 20 februari 2008 16:21

Träning: promenad 50 minuter. Vilken känsla när knäna bär! Idag har jag inte haft ont alls och knäet känns smalt och smidigt. På en raksträcka med Tina Turners "Addicted to love" i lurarna och perfekt gå-takt, så kom endorfinerna loss. Oh, jäh!


Jag köpte Pronaxen på apoteket till Elin mot huvudvärken (för ett halvår sedan hette samma läkemedel Naproxen - och skillnaden är....???). Jag köpte Sinova oxå och det tänker jag oxå utnyttja för det känns konstant däbbt i huvudet. På Konsum stod jag vid frukten och skulle plocka åt mig apelsiner. Min blick for fram och tillbaka mellan apelsinerna och den skylt som  förkunnande att det VAR apelsiner. De var nämligen stora. Stora som handbollar! Då får man inte många per kilo.... Jag grävde fram fem stycken som var närmare normal storlek, men det blev ändå tungt i kassen. Det är den här tiden som apelsinerna brukar vara som godast, så jag ser fram emot en fruktstund.


Elin var i skolan hela dagen, men är helt utslagen sedan hon kom hem. Jag bestämde att hon får vara hemma resten av veckan och vila, dricka och ta en kort promenad. På fredag åker hon och Pär till Öland som planerat, men jag ska försöka få en läkartid i nästa vecka när hon har sportlov. Elin sa att nästan halva klassen är utslagen i influensa och liknande elände. Tur i oturen att hon inte är ensam om att missa en del.


Vid midnatt gick tiden ut för att lämna in bidrag till "Ordet är fritt". Nu gäller det att vänta till på måndag, när Det Utvalda Bidraget presenteras.

Jag tror inte att det blir mitt och det är inte pessimistiskt utan realistiskt; det är första gången jag har skrivit en skönlitterär text över huvud taget och om mitt bidrag inte blir valt, så kan jag ju fortsätta att skriva till resten av boken. Det är en himla kul idé!


Ikväll ska vi se "Råttatouille". Precis som många andra, så såg jag en snutt i "Kalle Ankas julafton" och blev såld! Hoppas att resten är lika bra.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards