Alla inlägg den 31 mars 2014

Av Ewa - 31 mars 2014 20:53

Idag lyssnade jag färdigt "Blå koral"av Louise Boije av Gennäs med Magnus Roosman som uppläsare. Den är lång, 33 timmar som ljudbok och 673 sidor som pocket. Den är en av de bästa böcker jag har lyssnat på även om den hade kunnat vinna på att kortas ned; det blev för mycket analyserande av känslor fram och tillbaka. Det är inte ofta som en bok kan röra mig till tårar, men den här gjorde det flera gånger. 


Det tar ett tag innan mina öron har ställt in sig på en ny uppläsare och det var så nu med. Jag kan inte komma ihåg att jag har lyssnat till Magnus Roosman tidigare och han var bra. Jag föredrar egentligen att lyssna på en mansröst pga. tonläget, det är behagligare. 


Nu väntar jag otåligt på att den tredje delen ska ges ut och läsas in!



Av Ewa - 31 mars 2014 20:40

Jag har anmält mig till en författarkurs på distans som Jorun Modén håller i. Den jag anmälde mig till skulle ha börjat den 2 april och var fullbelagd och det förvånade mig inte för jag var sent ute, men jag ställde mig i kö för nästa. Det hampade sig så att en annan kurs som JM håller i inte blir av och eftersom intresset för författarkurs 1 var stort, så startar hon en till och kör parallellt och de har samma startdatum. Idag fick jag mail om att jag kommer att delta i en kurs med start i över morgon. Hej å hå!


Av Ewa - 31 mars 2014 20:19

........är inte bra för ryggen och det är väl ingen nyhet för er som har ryggproblem. Att sitta stilla i flera timmar är ingen hit. Visserligen sitter jag mycket i vanliga fall, men sällan mer än 1-1,5 timme i taget och då byter jag ofta ställning och det är nog det som var det stora kruxet igår - att jag inte hade möjlighet att ändra ställning - för idag har jag haft riktigt ont i ryggen för första gången på länge. Spik-i-ryggen-ont. Det blir väl inte bättre av att jag inte har tränat styrka på 1 månad......


Hostan har oxå varit tuff idag och så fick nog kroppen en allergichock av att vara ute så länge när det var så pass varmt för ögonen har varit irriterade. Jag har känt mig mosig och frusen som jag alltid gör av att ha varit länge i solen. Näsan fick ordentligt med färg, utstickande som den är.


Igår lade jag mig strax före midnatt och måste ha svimmat av direkt för jag minns ingenting från att jag lade mig ned tills att Pär väckte mig när han skulle till arbetet i morse. Dagens hälsolitania avslutas med en makalös trötthet. Uääää! 


  

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards