Alla inlägg den 12 mars 2014

Av Ewa - 12 mars 2014 20:33

.......skriva om andra när man inte tror att de ska svara". Det skrev jag som en inledning på ett svar på en fråga i min Frågeruta. Jag skrev om Morten Lövström Olsen i teaterinlägget i söndax och han hade kommenterat i Frågerutan. Min första reaktion var stor förvåning, sedan kände jag mig elak och det följdes av skam, men avslutades med "Äh, han tål det. Han är ju skådespelare och de ska ju kunna ta kritik!". 


Det har, i det stora hela, varit en dålig dag. Jag hade fånen inställd på 9 i hopp om att orka promenera i solen, men jag tog mig inte ur sängen förrän 11. Jag lutar åt ett läkarbesök för den här hostan som börjar bli tröttsam. Jag har sovit dåligt. Jag har snarkat och Pär har knuffat på mig flera gånger och då kan man ju tycka att det är synd om Pär som får sin nattsömn störd av mitt snarkande, men jag blir lika störd av hans knuffande, så i natt tänker jag sova OSTÖRD på soffan.


Jag vet inte hur det har lyckats bli en så sned ansvarsfördelning när det kommer till marsvinen. Jag erkänner att jag drar mig för att undersöka något av dem närmare just för att jag inte vill hitta en anledning att åka till veterinären. Pär och Elin har inga problem med det. "Kajsa haltar ju!" eller "Vad är det här för knöl?" eller "Jag tror ett av marsvinen kissar blod....". När även jag instämmer och svär om att vi får ringa Roslagstull, så håller de aldrig med utan tycker att det är väl inget att hetsa upp sig över och sedan går tiden och den upptäckta åkomman har inte gått över och då får jag ringa lik förbannat och dessutom ha så pass dåligt samvete över att inte ha ringt tidigare att jag alltid förväntar mig att bli anmäld för djurplågeri. Sedan ska besöket helst vara på en tid som passar Pär eftersom jag aldrig längtar efter att ta en transportbur med kommunala transporter hela vägen dit. Nu är det dax igen. Alice har länge haft skumma förhårdnader på en tass som har utvecklats till en ren klump och under de 2 senaste veckorna har även hela benet svullnat och blivit varmt. Alice och jag ska vara där vid 9 i morgon och är så leds och irriterad på att vara den som har fått ansvaret för att alltid ta kontakt med vetten att det ska bli skönt att åka själv. Med transportbur. Hela vägen till Valhallavägen. Jippii. Förlåt Alice för att jag inte har tagit tag i det tidigare! Förbannadeskit!!


  

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards