Alla inlägg den 27 augusti 2012

Av Ewa - 27 augusti 2012 17:00

Mobillarmet var satt en halv timme innan dr DS skulle ringa kvart över 8. Jag höll mig vaken. Läste lite ("Den vita drottningen" är inte alls lika bra som böckerna om Henrik VIII & Co) och väntade. Klockan blev både 20 över 8 och halv 9. Hm. Hade jag missuppfattat tiden? Har han så många att ringa till att han är försenad? Är han sjuk? Åker han med SL till arbetet?     Om jag går och lägger mig igen, så kommer han att ringa för det vet man ju hur det är med mjölken: den kokar ju aldrig upp över förrän man vänder ryggen till. Det fungerade! Efter kanske 10 minuter, så ringde mobilen 8.49 Jag har haft bokade telefonmöten med honom tidigare och om han har varit bara några minuter sen, så har han bett om ursäkt. I morse sa han ingenting vilket fick mig att misstänka att den bokade tiden egentligen var kvart i 9. Jag berättade att jag kommit på att jag har feldoserat Sertralin i ett par månaders tid, men han tyckte inte att det var någon fara alls utan höjde dosen till just den nivån från och med i morgon. Jag hoppas att ökningen (höjningen?) gör att jag börjar må bättre igen. Jag ska få en ny besökstid oxå och han föreslog i december. December!!! Han sa att han har väldigt långa väntetider, men jag tyckte att det var åt helskotta för långt fram, så han skulle försöka få in mig i slutet av oktober och om jag får en tid då, så är det ändå 7 månader sedan det senaste besöket. Det är inte klokt! Så här efteråt, så är jag inte alls nöjd med samtalet för jag var inte tillräckligt vaken (jag hade precis slappnat av när han äntligen ringde) eller alert för att över huvud taget reagera i tid - den här sortens bokade samtal är långt ifrån avslappnade eller ta-den-tid-du-behöver-stilen.


På lördag åker Pär och Elin till Skuleberget. Den senaste tiden har de 2 kombinerat skogsmullande med övningskörning på söndagarna och kom på så sätt att prata om Skulebergets Bauerliknande natur och Elin föreslog att de skulle åka dit. Sagt och gjort! Till den turen behövs diverse förnödenheter, så idag handlar de på Coop. Jag valde - med glädje - att inte följa med. Jag tycker sämre och sämre om att handla på Coop Forum. Affären blir allt sunkigare och jag irriterar mig på att sortimentet hela tiden blir sämre när Coops egna varor sprider sig som ett virus över varuhyllorna och har ihjäl alternativen. Det är lite därför jag har skaffat ett ICA-kort. Men vår Coop Konsum affär här i Rönninge är väldigt bra!


Idag har jag äntligen klarat av ett styrkepass igen! Det var tungt den här gången oxå, men inte negativt tungt. Jag har lagt till en rumpövning och med hjälp av Elins 2,5-kiloshantlar även en axelövning (som jag helt enkelt inte orkar göra med mina 4,5-kiloshantlar......). Det känns brrrrra!


Gårdagens spänningshuvudvärk hänger med även idag. Jag misstänker att jag biter ihop käkarna om nätterna för när jag gapar stort i syfte att försöka slappna av, så protesterar musklerna i nacken och längs hårbotten hela vägen upp på huvudet och fram mot pannan. Jag vet varför jag gör det: torsdagens tandborttagning närmar sig. Jag ser naturligtvis inte fram emot det hela, men är heller inte orolig. Som jag är medveten om vill säga. Spänningsvärken antyder ju det motsatta...... Det som oroar mig mer är efteråt, att det ska bli något elände med infektioner och värk och annan skit.


Halv-fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards