Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Ewa - 5 februari 2009 21:23

I en blog fanns länken till frestelser. Det resulterade i en beställning av kakor, delikatess-skorpor, kaffe, te och tvål. Suck. Jag får sluta läsa andras bloggar.....


Fridens.

Av Ewa - 5 februari 2009 20:54

Jag fick gosa med en katt idag som kom framtravande och snodde sig mellan mina ben medan den sköt rygg med hög svansföring. Endorfiner!

Ester som jag har blivit nykär i för hon har blivit så gosig och ser ut som en liten nalle.

Krister Henrikssons röst.


Fridens.


Ester och Ellen

Av Ewa - 5 februari 2009 20:33

Elin var i skolan och klarade av andra delen av det nationella svenska provet. Senare åkte vi till BUP och det är något som börjar kännas tradigt nu. Det känns inte som om vi kommer någonstans. Vi pratade mycket om att det verkar som om Elin inte har kontroll över sig själv så till vida att hon inte kan sätta fingret på vad som får iväg henne (de dagar hon kommer iväg) eller vad som hindrar henne (de dagar hon är hemma). Jag hoppas verkligen inte att det är någonting som hon inte vill eller inte tycker att hon kan berätta för oss. JAG ÄR FRUSTRERAD!!! I morgon följer jag med henne till BUP:s läkare, men sedan är det en dryg veckas uppehåll innan vi ska träffa BUP-damen igen - SKÖNT!


Igår lyssnade jag färdigt på Stephen Frys inläsning av första HP-boken och sammantaget var den ok. Den prudentliga engelskan kändes hård mot slutet och ganska tom på känslor. Jag fortsatte direkt med Krister Henrikssons inläsning av "Fenixorden" och det kändes som att komma hem!! En välbekant och mycket behaglig röst på ett språk som jag förstår till fullo och med en inlevelse och känsla som ingen annan uppläsare har. Jag inväntar den andra HP-boken på engelska med Jim Dale (har aldrig hört talas om mannen och jag kände inte igen honom), men om den inte är 100%, så ger jag upp de engelskspråkiga versionerna.


"Snön faller ned. Tiddelipom. Allt mer och mer. Tiddelipom." Den kommer nu. Snön. Är det snöstormen från Sibirien som det skrivits om eller bara vanlig snögubbesnö?


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards