Alla inlägg den 9 februari 2013

Av Ewa - 9 februari 2013 21:42

Jag fastnade vid datorn igår när jag roade mig med att gå igenom AdLibris pocketsortiment. Jag behövde fylla på min önskelista där och jag hittade en del, som tur var. Det blev inte sängen förrän närmare 1, men jag somnade fort för att vakna igen klockan 5 för ett toalettbesök. Jag passade på att ge småbusarna deras frukostgrönsaker oxå. Det är ett under att det inte händer något läskigt när jag vinglar in vid den tiden på dygnet och börjar vifta med knivar.....


Apropå knivar, så har en film om Alfred Hitchkock precis haft premiär med Anthony Hopkins och Helen Mirren i huvudrollerna. Den handlar om hur "Psycho" kom till. Den vill jag se!


Jag steg upp vid 10, småplockade, åt lite youghurt, startade den första tvättmaskinen, duschade, smorde in mig och filade fötterna och tog hand om orkidéerna. Nu har jag bara 6 stycken kvar och det är endast 1 som blommar, så jag tycker att de är rätt tråkiga och det leder till vanvård. Numera får de en rotblöta bara varannan vecka om de har tur. Den som blommar får varje vecka. Det är särbehandling som gäller!


Efter lunch fick jag sällskap av Elin när jag gick till Filmkedjan för att hämta den senaste bokbeställningen. Det tog emot, men det var nödvändigt med både frisk luft och något att läsa. 7 böcker, varav 1 storpocket på 800 sidor ("Anna Karenina" som blir en utmaning att läsa av flera anledningar) för 401 kr. Det tycker inte jag är dyrt eller har jag blivit fartblind på gamla da'r? Det har snöat en hel del både igår och idag och det var oplogat och moddigt och jäkligt tungt att gå, men det räknas definitivt som en promenad.


  


Halv-fridens.     (huvevärk)



Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards