Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Ewa - 9 augusti 2008 16:38

Naturligtvis var det enklare att ha hand om endast 3 marsvin, men det blev småtråkigt. Igår kom då Lotta och Nåna hem. Av de 2 är det ju Lotta som är bullrigast och hon och Lillan drog igång direkt! Vilken diskussionsklubb det blev.... Jösses! Det var kul att se att de inte kunde sätta sig på Ester för hon var med hela tiden och tog sin plats. Mysan, förresten, är begravd vid enbuskarna på tomten på Öland. Jag saknar henne på samma gång som Pär och jag redan pratar om att skaffa en sjätte liten gris. 6 grisar är ett jämnt och bra antal. ;-)


Efter frukosten åkte Pär och jag till Coop och veckohandlade. Bl.a köpte jag 10 dl vispgrädde som kommer att fördelas över veckans middagar. Han är fortfarande skeptisk till LKHF-kosten, så därför förberedde jag honom på den stora grädd-mängden redan igår kväll, så vi skulle slippa pinsamma scener i Coops kylrum. Det var rätt tänkt för hans reaktion var följande: "Nää! Lägg av! Den maten tänker inte jag äta!!". "Låt bli då" blev mitt stillsamma svar. Det blev i alla fall ingen pinsam scen i kylrummet. Efteråt har jag sagt till honom att tills han har läst boken om kosten, så vill jag inte höra en enda kommentar om hur svårt det är för honom att förstå att mer fett kan vara bra för viktminskning. När han har läst boken och fortfarande är skeptisk (det tror jag i och för sig inte att han kommer att vara), DÅ kan jag lyssna på tvivel och åsikter. Det som de flesta anhängare upplever som negativt med LKHF-kosten är just omgivningens skeptisism. :-P


Det blev en MBT-tur på 75 minuter i något sorts halvdant regnväder då det droppade hela tiden, men det aldrig började regna ordentligt. Inte förrän vi kom hem vill säga. Höften och knäna är helt besvärsfria jämfört med hur det kändes efter gårdagens stavgång. Mina vanliga gå-skor känns väldigt stumma och träiga jämfört med den svikt som finns i sulorna på MBT-skorna.


Aftonbladetexpressens löpsedel häromdagen avslöjade att det är prisras på platt-TV just nu i samband med OS. Vi har länge funderat på att slänga ut vår tjockis-TV och det är kanske läge nu?


Fridens.


Av Ewa - 9 augusti 2008 12:55

Jag tar mitt bristande sportintresse på största allvar och blir INTE till mig i trasorna bara för att det är OS.


Jag själv

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards