Alla inlägg den 28 juni 2008

Av Ewa - 28 juni 2008 12:47

Jag kom hem för en stund sedan och, banne mig, om jag inte hann med att sakna fyrbeningarna de tre timmar jag var borta! Jag kan i och för sig sakna de när jag är ute och promenerar. Eller sitter i vardagsrummet. :-P


Om jag lutar mig åt vänster och håller mig i bordet för att inte dråsa i golvet och kikar snett uppåt genom det tjocka, gröna lövverket, så ser jag blygrå moln. Det har slutat fläkta och är helt stilla. Termometern visar +20 och det var ganska klibbigt ute. Lite åska kanske? Pliiiiis....


Två nagellack till tånaglarna i väldigt metallic-lila och -rosa. Redan när jag betalade visste jag att jag skulle få problem att välja, så jag har bestämt mig för att måla en nagel lila, en rosa, en lila osv. Piffigt!

Den andra delen om Harry Potter som ljudbok - de är rena höjdarena!

Mer av det supergoda, busfärska brödet från Hötorgshallen och nu finns det några vallmo-flätor kvar i frysen.

En liten påse med brända mandlar, en liten påse med kolor och en liten påse med hallon-karameller från P&B som oxå finns i Hötorgshallen.

På väg till Centralen och tåget hem kunde jag inte låta bli att drutta in på "Berry" på Gamla Brogatan. En riktig pryl-affär som är bra när man är på presentjakt. 50% rea på ett stort, tjockt utsirat blockljus i brunt och ett fat som det kan stå på. "För egen njutning" som kassörskan konstaterade när jag tackade nej till presentinslagning.

Jag hade nästan en halv timme kvar innan pendeltåget skulle ta mig hemåt. Jag hade dessutom pengar kvar och i stora central-hallen ligger en Pocket Shop..... Jäpp, det bidde en bok oxå.

Jag har FORTFARANDE pengar kvar och det är det perfekta slutet på en shopping-tur, tycker jag. Tralala.


Min absoluta favoritstund närmar sig.

Lunchen.

En kanna te, busfärskt bröd med smör och Arboga-pastej och några små youghurtar med frukt.

Till det DDD och JR:s senaste hyss.

Heffaklumpen, kuddar och filt och så ska jag ju tända mitt nya ljus.

Det är min sköna lördag!


Fridens!

BloggRegistret.se
Av Ewa - 28 juni 2008 08:17

Jag sover alltid med öronproppar utom när jag är ensam hemma för då känns det läskigt att vara avskärmad. Första natten när jag är ensam är sällan rofylld just för att jag inte är van vid att sova ensam eller utan proppar. Därför har jag vaknat av rösterna från hemdrällande nattsuddande grannar utanför det öppna fönstret. Några timmar senare väcks jag av tidningsbudet när han slamrar med brevlådelocken och rockar fett på bilradion. Ännu några timmar senare hör marsvinen av sig eftersom de tycker att det är frukostdax och att det här med sovis på helgerna är ett otyg. Håhå jaja, aldrig lugn eller ro! Nu är frukosten och gris-releasen (när de blir utsläppta) avklarade och de mumsar hö tillsammans. Frid råder. Jag ska oxå äta frukost och sedan åka in till Stockholm och små-shoppa - bara för att jag vill! :-)



Fridens.

BloggRegistret.se

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards