Alla inlägg den 16 juni 2008

Av Ewa - 16 juni 2008 16:14

Det finns olika sorters torka, kom jag på idag när hjärnan hade frigång.

Idétorka när jag inte vet vad jag ska måla.

Nyhetstorka när DN är tunn och det inte finns lika mycket elände som vanligt att rapportera om.

Blog-torka när mina läsare sviker. >:-(

Vanlig torka som inte bönderna tycker om.

Boktorka när jag inte har något att läsa.

Ekonomisk torka som syns i plånboken och som är hemsk!

Filmtorka som ofta har ett direkt samband med den ekonomiska.....

Hjärntorka som även kallas för hjärnsläpp och som resulterade i att vi glömde Tösabitens 4-årsdag den 10 juni! Skammens rodnad är konstant....

Ser ni besvikelsen i hennes blick?

Gymtorka som jag fick uppleva i början av dagens träningspass på SATS: när jag kom var det 2 pers där och de gick och jag blev ensam. Tänk er att ha ett heeeelt gym för er själva! Det varade inte så länge, men jag hann njuta.


Ni läste rätt: jag var på SATS idag och det gick så bra så och det var väldigt skönt. Den första tredjedelen av passet var det väl si och så med på grund av bristande koncentration, men det blev mycket bättre och jag avslutade med 10 minuter cykling. Genomsvettig! Vilken skillnad mot det halva eländiga passet som jag tog mig igenom den 23 maj! Det är så här jag ska må och jag gjorde helt rätt som avbröt den gången. Dessutom har dagen inte kantats av omen och magkänslan är på topp. Det enda som inte gick min väg är att mitt skåp var upptaget! Mitt favoritskåp längst in i hörnet. Maken till fräckhet!


Startvikt: 96,8 kg. Kusligt nära det tresiffriga 100 kg. Ett tiondels ton. Jag väger nästan ett tiondels ton!!!! Härregud!!! Mitt första delmål är att bli av med 2 kg och när jag har lyckats med det, så ska jag köpa mig en ny armbandsklocka. Inte för att jag egentligen behöver en ny utan för att jag VILL HA en ny. Jag brukar inte lägga ner många hundringar på armbandsur eftersom jag tycker att det är roligare att byta med jämna mellanrum. Min nuvarande är inne på sin andra sommar.


Igår fick jag i uppdrag att beställa en bok till Elins kusin som fyller år. Att beställa en enda bok från AdLibris med en frakt på 19 kr känns ganska onödigt. Pär höll med. Läs igen: Pär höll med. Vilken tur att jag har en diger önskelista att ta av på mitt konto. :-D  Det blev en pocket och 2 ljudböcker. Nu kan jag slappna av och idétorkan, som jag skrev om allra först är på väg att bli mindre torr eftersom jag älskar att måla när jag lyssnar på en bok. Jag skymtar ljuset i slutet av tunneln..... *kisar*


Fridens.

BloggRegistret.se

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards