Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Ewa - 26 mars 2008 17:33


Bland det mest provocerande en kvinna kan göra idag är att strunta fullkomligt i hur hon ser ut.
Källa: Åsa Crona



Hmmm... Intressant, tycker jag. Dessutom misstänker jag att de som faktiskt BLIR provocerade av detta är just kvinnor.

Av Ewa - 26 mars 2008 16:51

Fortfarande ont och fortfarande trött. Jag har inte den rätta sortens ork att försöka få tag i dr Alber utan fortsätter med Tradil i stället. Jag sov i soffan i 1,5 timmar efter att ha sovit 9 timmar i natt, men jag är likafullt trött.


Tonårsattityd är någonting som oxå gör mig trött. I vår lilla familj av tvåbeningar, så håller vi hårt på att hjälpa varandra utan att hela tiden kräva någonting tillbaka. Om någon är t.ex sjuk, så tar vi andra över diverse sysslor utan att ifrågasätta. Det är en helt annan sak med t.ex skjortstrykning. Det är bara Pär som använder skjortor, men han tycker så erbarmligt illa om att stryka dem och ibland byter han och jag strykningen mot att han diskar. Igår frågade jag vår alldeles egna tonåring om hon kunde hjälpa mig att städa den nedre buren idag, onsdag, om jag fortfarande har ont i knäna. "Kanske det" svarade hon. "Om du hjälper mig med det på söndag" (hon städar på söndagarna vilket även innebär en lindrigare röjning). FEL SVAR! Jag suckade och gick därifrån. Vi har en lista på vem som gör vad här hemma och den är absolut inte skriven i sten och förhandlas om då och då. Där står det att Elin diskar på onsdagar eftersom jag städar buren och lagar maten då Pär springer. Diskussion igen och hon blir alltid lika förvånad över att hon måste diska just den här dagen. De senaste månaderna har hon varit sjuk ofta eller haft många läxor och då har hon sluppit undan onsdags-disken, men tro inte att hon kommer ihåg det en så'n här gång. Vi ska ta en snack med damen och om vi inte når fram, så tar jag till storsläggan: minskning av månadspengen. Mooaahahahaha! Hon får betala mycket själv om vi jämför med hennes kompisar och hon tycker själv att hon borde få hela barnbidraget. Det kan hon fetglömma! Redan nu ingår motprestationer som en del av månadspengen och OM den skulle höjas, så ökar även motprestationerna. Jag är innerligt trött på att det alltid är diskussioner och strid på kniven om vem som hjälper vem, så att det inte resulterar i att hon gör mer än Pär och mig. Blä!


Pär var på 50-årsfika på arbetet idag. Födelsedagsbarnet fick många presentkort hos en el-kedja. Hans fru anser tydligen att han behöver en GPS. Det tycker inte han. Han tänker köpa en torktumlare till henne i stället, så att hon slipper hänga tvätt. Vad säger ni om det?! Han borde stoppas upp och k-märkas, tycker jag. Jag trodde inte att den sorten fanns... Jag blir glad av att höra om sådana män.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards