Alla inlägg den 8 mars 2008

Av Ewa - 8 mars 2008 19:34

Ur sängen strax efter 9.

Frukost.

Träning: stavgång i 70 minuter.

Lunch.

Matlagning inför morgondagens dubbel-kalas, så att jag bara behöver värma.

Pär och Elin var sysselsatta med Allmän Röjning För Framkomlighet på övervåningen där vi kommer att vara när vi äter i morgon.

Paus med DDD (Dagliga Dallas-Dosen).

Middag.

Dammsugning och uppsnyggning av köket, även det inför morgondagen.

Nu är jag väldigt trött och har ont i nedre delen av ryggen. Matlagningen tog närmare 90 minuter på grund av mängden och jag hade på mig mina Scholl-tofflor för att skona fötterna. Sulorna, som är ganksa tjocka, gjorde att jag höjdes yttepytte över havsnivån, men det var tillräckligt för att jag skulle hamna snäppet för högt i förhållande till spis och bänkar - ont i ryggen. Jag drar slutsatsen att jag har perfekt ergonomisk längd i förhållande till mitt kök. I strumplästen.


Om en kvart smäller det. I min hemstad Kiruna denna gång. Jag tänker kika i inledningen för att se var Arena Arctica ligger (det fanns inte alternativt hette inte så när jag bodde där) och ifall de visar bilder därifrån. Bidragen överlåter jag åt Pär och Elin att genomlida. Jag har inte hört många och ännu färre hela låtar, men jag håller ändå på Charlotte Perelli i Globen-finalen; låten var bra och hon är otroligt proffsig!


"En helt annan historia" är MYCKET BRA och härligt smårolig! Dessutom är herr Nesser en utmärkt uppläsare och har en behaglig röst med tanke på att den, mer eller mindre, kryper in i öronen via lurarna.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards