Alla inlägg den 24 maj 2014

Av Ewa - 24 maj 2014 21:48

......mig själv idag genom att titta på mig själv i badrumsspegeln på väg in i duschen. Det är ingen helfigurspegel, jag hade inte glasögonen på mig och det handlade om 2 sekunder, men jag tyckte inte om det jag såg nämligen detta:Det var den här skulpturen som var min ögonblickliga association. Suck.


    


Av Ewa - 24 maj 2014 21:25

Det är varmt idag med och jag undrade om gummipasset skulle bli lika plågsamt som det i tisdags, men det gick bättre. Det var inte äckeltungt och gummibanden höll. Det kändes att banden var nya för trots att det var samma sort, så var motståndet större och det kommer att kännas i morgon. Jag bytte ut en av övningarna. Rotation utåt har jag alltid tyckt har varit knepig att göra rätt och vridningen var ingen hit hos armbågarna. Idag gjorde jag en annan övning för baksidan av skuldrorna där jag höll armarna ovanför huvudet och höll gummibandet med båda händerna. Sedan drog jag utåt med armarna böjda. Den övningen kändes mycket bättre och jag känner redan att den tog.....


Det finns många fördelar med vår lägenhet och en av dem är väderstrecken för en varm dag som idag är det övervåningen som tar morgonsolen och det är sällan någon där uppe vid den tiden, på förmiddagen är det vardagsrummet och i viss mån sovrummet som är varma. När det är som varmast mellan 14 och 16 ligger vår lägenhet helt i skugga och på kvällen har solen flyttat sig till köket och Elins rum. När jag började träna var det 27 grader och jag hade korsdrag. Vid ett tillfälle fläktade det behagligt och jag kände syrendoften. Åh, vad det doftar ljuvligt! Precis då kom en gammal goding från 1989 som jag lade till i listan för några dagar sedan. Det finns ögonblick när även jag tycker om sommaren.


    

Av Ewa - 24 maj 2014 10:53

Jag har hittat en youghurt som är underbar!!! Arlas grekiska naturella youghurt med 6% fetthalt. Den är så tjock och krämig att den knappt är flytande och fördelen med det är att jag inte behöver ta lika mycket som med vanlig youhurt. Smaken är mild och rund och tack vare att den inte är det minsta sur/syrlig behöver jag inget socker alls. Idel fördelar. Det är den jag kommer att köpa hädanefter!

Arlas vanliga ekologiska youghurt är opålitlig. Ibland, egentligen för sällan, är den tjock och krämig även om den inte ens är i närheten av den grekiska och då gillar jag den. Alltför ofta är den tunn och rinnig och påminner om den förhatliga lättvarianten. Vid det här laget kan jag känna vilken variant det är redan när jag skakar förpackningen innan jag öppnar den. Om det kluckar, så är den rinnig och då är jag väldigt frestad att bara hälla ut eländet direkt. Nu måste jag göra slut på 6 l vanlig youghurt innan jag absolut, definitivt går över till den grekiska.


   

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards