Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Ewa - 14 mars 2012 14:25

Idag har jag baaaara gäspat från det jag vaknade och fortfarande. Jag gäspar så tårarna rinner. Solen skiner, men det blåser iskallt. 6 stycken plusgrader. När jag gav mig iväg till dr Levaxin var det bara 2 plusgrader. Jag läste på tåget och jag kunde koncentrera mig trots att det pratades runt omkring mig - koncentrationen är tillbaka! Det gick som vanligt löjligt fort hos doktorn, men avgiften blev lite lägre i och med att jag kom upp i frikort. Jag gillar frikort! Sedan var det provtagning och så hem igen. En ganska lagom utflykt för en som nästan aldrig åker hemifrån nu för tiden.


Den senaste månadens kost-förfall har bestått av chips, lite godis och Cola. Gott, gott! Igår inleddes återgången till den hälsosammare kosthållningen och det har gått bra. I måndags hade jag ett rejält godissug på kvällen, men det var allt. Det är som med allt annat för mig - det går bara jag vill tillräckligt.


Nu när koncentrationen är tillbaka och hjärnan fungerar som den ska i största allmänhet, så har jag fått tillbaka intresset för sk. "Hidden object"-spel. De går ut på ett uppdrag/en uppgift som ska lösas och på vägen dit får man leta efter saker, lösa pussel och gåtor och tänka efter. Mina favoriter inom den här kategorin ingår i serien Mystery Case Files som är riktigt knepiga emellanåt, men inte omöjliga och så finns det ju vissa hjälpsidor att ta till. Jag fick ju 2 spel i present som jag inte har köpt än, så nu går jag igenom Big Fishs alla "Hidden object"-spel (och det är inte bara ett par stycken) för att hitta de 2 jag vill köpa. Jag tillbringar mer tid än vanligt vid datorn just nu vilket leder till att läsandet har trappats ned. Förut hade jag svårt att få tiden att gå, men nu räcker den inte till för det jag vill göra!


Fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards