Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Ewa - 13 februari 2012 16:20

Det blev en 60 minuters promenad idag igen. Tur och retur Salem för att hämta ännu en beställning av Kusmi-te från Bluebox. Som vanligt var gångvägarna runt Salem plogade, sandade och ordentligt upptrampade (det bor ju en del folk i området), så det var inte lika tungt och slirigt att gå idag som det var igår.


Jag har ont i vänster käke. Jag har alltid haft problem med den och ibland har den låst sig när jag har gapat för stort. Värken kom igår och jag kan inte begripa varför. Förmodligen har det med min psoriasis artrit att göra - den kan ju sätta sig i alla leder. Det som oroar mig den här gången är att mitt bett har förändrats. Jag har kant-i-kant-bett (överkäkens tänder är precis kant i kant med underkäkens), men nu när käken gör ont, så har underkäken åkt framåt ytterst litet, men ändå...... Jag kände mig tvungen att ta en Ipren på kvällen. Idag har jag inte lika ont, men det nya bettet är kvar.


Vi var ju till Animalen med Humlan i januari och vi blev lovade en remiss till Roslagstull. Det har gått 6 veckor nu utan att det har hänt något och vi har våra misstankar om att det har att göra med att Pär skrev och klagade. Animalen blir allt sämre på smådjur, på marsvin och vi anser att de lika gärna kunde säga det i telefonen när man ringer för att boka tid i stället för att man får reda på det när man har krånglat sig dit och sedan dessutom måste betala för det. Det känns surt. Faktum är att klagomålet togs på allvar och vi faktiskt fick tillbaka pengarna för själva besöket, men nu verkar det som att de inte skickade iväg någon remiss. Eftersom Humlan mår alldeles utmärkt för det mesta, förutom att hon har tappat pälsen på magen och en bit upp på sidorna, så väljer vi att inte göra något.


Fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards