Alla inlägg den 26 september 2009

Av Ewa - 26 september 2009 16:50

Halv 7 gick jag på toaletten och passade på att ge marsvinen frukost och sedan kröp jag ned i sängen igen och sov till 10. Te och en rostad brödskiva med mycket smör (det var inte gott). Sedan städade jag. Städade, städade, städade. Gudarna ska veta att det behövdes och resultatet är synligt! När endast vardagsrummet var kvar, så åt Elin och jag lunch (kokt ägg, småostar, parma och drickyoughurt och förutom drickyoughurten, så var inte det heller gott). Som så ofta när jag städar, så passar jag på att fixa annat oxå vilket, den här gången, innebar att jag bytte ut ringarna på duschdraperiet äntligen gjorde i ordning på hyllorna i det som var Min Hörna. Rent och snyggt, ordning och reda - då trivs jag bäst!


Jag är förvånad över att hostan inte har dragit igång idag. Inte medan jag städade och inte efter. Betyder det att Mollipect:en hade effekt? Betyder det att jag kan promenera i morgon??


Elin har fått ett ryck och tänker gå en promenad i det 17-gradiga och soliga höstvädret. Mitt högra knä känns tjockt och efter att ha städat i sammanlagt 3,5 timme, så tänker jag vila. Vi ska äta Coops risgrynsgröt och dricka te medan vi ser några avsnitt av "Grey's anatomy"


Om du visste att morgondagen skulle bli din sista, hur skulle du tillbringa den?

Personligen skulle jag vara hemma med Pär, Elin och marsvinen. Promenera. Äta något gott, se bra filmer och bara njuta. Inga konstigheter för det är det som är bäst när det kommer till kritan.


Fridens.


  



Av Ewa - 26 september 2009 16:44

Han skrev många, många fina visor. Det är ganska ofta som jag kommer på mig själv med att knalla runt med en av hans melodislingor i huvudet. Min mamma och pappa tyckte mycket om Evert Taube och på mammas begravning spelades "Sov på min arm".


Fridens.


Av Ewa - 26 september 2009 11:02

17 år sedan vi gifte oss i Stockholms stadshus.

Silke-bröllop.


Fridens.


Vi har några år kvar till 50-årig bröllopsdag, men ändå.... De är söta! Jag gjorde den till svärföräldrarnas guldbröllopsdag i våras.

  

Av Ewa - 26 september 2009 10:59

.....att jag spelade Romeo i en förkortad musikalversion av "Romeo & Julia". Den spelades på Kungliga Operan och jag kunde inte hitta en loge att byta om i. Det var fullt överallt. Ingen ville dela loge med mig! Publiken strömmade in medan jag letade efter en loge med Romeo-kostymen hängande över armen. Panik! Sedan vaknade jag.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards