Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Ewa - 8 mars 2013 21:55

"Free to fall" med Elin Ruth Sigvardsson. Låten inleder 6 av filmerna om Irene Huss.


Fridens.    


Av Ewa - 8 mars 2013 21:22

Jag fyller år på söndag och firandet tjuvstartade idag med att jag fick ett rejält presentkort hos AdLibris från svärisarna (här ska köpas böcker!!) och 2 orkidéer plus en liten nalle, Fredde från Elin och Pär. Nu har jag 3 blommande orkidéer i fönstret och känslan av kalhygge är borta.


Fredde.

  

Jag har städat idag. Igen känns det som. Det var tungt, trögt och tråååååkigt och det var med en känsla av att det inte är någon idé för det kommer att vara skräpigt och dammigt om 2 dagar igen. Så'na här gånger önskar jag att vi inte hade vita dörrar och skåpluckor där varenda liten äcklig fläck och smutsigt fingeravtryck syns. Om jag ska rengöra allt det, så får det bli vid ett separat tillfälle och jag vet inte vad som skulle få mig att göra det. En sjutusan till ångestattack kanske?


Nu har jag läst ungefär 250 sidor av 800 om Anna Karenina och jag vet inte vad jag ska tycka. Ibland är den väldigt bra och intressant. Ibland är det ett väldigt grottande i känsloupplevelser och alla rodnar titt som tätt.

Den är för mastig för att jag ska ge mig 17 på att läsa ut den, men några sidor till får det bli. Dessutom är den jobbig att läsa rent praktiskt för jag måste sitta bekvämt i soffan och luta boken mot en kudde och använda läsglasögonen som jag inte brukar bry mig om med vanliga pocket.


Det är 1,5 vecka sedan jag egentligen tränade och jag mår dåligt av det. På måndag - världens bästa dag för att dra igång saker - kommer jag att köra igång med samma intensitet som jag praktiserade under mina orkesprov-veckor. Inte så hårt, till att börja med, men ofta. I söndax var vi på Skansen, i måndax fyllde Elin år och vi var i Stockholm, i tisdax var jag hos läkaren, igår var Myrorna här och hämtade möbler och jag städade buren, idag städade jag, i morgon kommer jag att tvätta och på söndag fyller jag år och tänker bara ta hand om mig själv. Efter en vecka som denna behöver jag vila. Jag vill slippa få ont av allt.


Halv-fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards