Alla inlägg den 6 september 2012

Av Ewa - 6 september 2012 16:34

Mel och Kim Appleby var ett brittiskt syskonpar som hade flera hits under 80-talet. Den bästa är "Respectable" som det bara vrålar 80-tal om!



Mel Appelby dog i cancer några år senare, men Kim fortsatte. Här är en av hennes låtar från tidigt 90-tal: "Don't worry".




Fridens.    

Av Ewa - 6 september 2012 16:09

Det närmar sig, det där läget när det går att Bryta Den Onda Cirkeln. Jag kände det idag när jag låg i sängen vid 12 och kände att jag hade sovit färdigt. Jag hade ingen större lust att stiga upp, men jag kunde inte sova mer. Kroppen börjar känna sig rastlös vilket oxå är ett tecken på att orken är tillbaka, så i morgon kanske jag lyckas ta mig ut en stund.


Jag städade buren idag. I och med att sötnössen är uppdelade i 2 läger till följd av fortsatta stridigheter, så har det blivit mer arbete för mig för jag brukade bara behöva städa den nedre buren på torsdagarna. Visst, jag gillar inte att det har blivit mer slit med spånet, men det är uppdelningen som känns hemsk. När jag städar nedre buren, där Humlan & Co bor, så hålls Alice och Maja kvar i den övre buren (där de är dygnet runt i princip) för om Maja får springa lös, så sticker Humlan ut i hallen, dit Maja inte vågar sig och sitter och kurar på mattan eller under byrån. Humlan har blivit skrämd för livet, det är bara att konstatera. Det här leder till att när jag städar den övre buren, så stänger jag in Humlan & Co i den nedre, så att Maja inte ska kunna hoppa in. När Alice som är van att kunna komma och gå som hon vill går fram till den stängda buren, sätter framtassarna på kanten och helt enkelt inte förstår varför hon inte kan komma in  - det skär i hjärtat!    Mimmi brukar stå innanför och prata med Alice och kanske tror hon att Alice är en hallucination för när hon sedan får komma ut igen, så finns inte Alice någon stans. Det är inte lika roligt att ha marsvin när jag har konstant dåligt samvete.


Nu är det en vecka sedan tanden togs bort och jag antar att käken läker som den ska. Jag har fortfarande ont varje dag, men det är gränsfall att jag behöver värktabletter. Svullnaden har lagt sig, men det är en hård, lite öm knöl kvar som jag hoppas försvinner med tiden.


Halv-fridens.   

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards