Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Ewa - 14 augusti 2011 18:15

Från boken jag läser just nu:


"Och jag var vänlig mot mig själv. De kritiska rösterna, självanklagelserna och rädslan att inte duga, lämnade jag utanför dörren tillsammans med resten av mänskligheten. Nu har något hänt. Jag känner mig rutten. Plötsligt är jag en dålig människa. Jag har sträckt ut handen åt någon som har bett om den. Och jag räcker inte till och kämmer mig rutten för det."


"Men här, i mitt hus, tillåter jag mig vilka neurotiska kramper som helst utan att döma mig själv i  en endaste sekund. Mina vanor och rutiner frigör tankar och låter känslor ta plats."


"Men nu, med Jonas som vittne, blir plötsligt gnisslandet något som går mig på nerverna. Det är det som händer när man får sällskap. Man måste engagera sig i saker."


 


Pär tänkte göra ett nytt försök att klippa av Esters tredje tand, men i stället lossnade den helt! Ungefär som en lös tand gör. Så var den inget problem längre.


 

Introduktionen av små-grisarna har gått över förväntan! Fostermamma Elsa och de 2 knytten släpptes ut efter 1 dygn i avskildhet. Elsa såg helt färdig ut och tyckte nog att det var skönt att någon annan fick ta hand om di små. Mimmi är en riktigt kavat tuffing och for runt och snokade hela tiden och det dröjde inte länge innan hon hade listat ut att det gick att både hoppa in och ut ur buren. Hon bet till och med ifrån när en av tanterna blev alltför närgången! Kajsa är mycket lugnare och försiktigare. Hon snokade runt hon med och det ryckte minsann av leklust i den lilla kroppen. Hon tycker om Ester (Alices fostermamma) och sågs ligga bredvid henne i ett av kryp-in:en. Nu är de nattade enligt en ny uppdelning och frid råder i skrutt-kolonin.


 

Nu har jag bestämt mig för el-behandling och en viss lättnad har infunnit sig. Här är 2 länkar för dig som är skeptisk alternativt negativ och fortfarande tror att det handlar om el-chocker ā la Gökboet: Netdoktor.se och Deprimerad.net . En annan sak som beslutet för med sig, i alla fall för mig, är att jag från och med nu och fram till behandlingen inte tänker motarbeta denna tunga depression på något sätt; från och med nu följer jag minsta motståndets lag för jag vet att jag kommer att få en behandling som kommer att få effekt.


Fridens.


Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards