Alla inlägg den 1 april 2011

Av Ewa - 1 april 2011 23:03

Natten till idag bröt Elins förkylning ut och därmed startar min studie: jag ska se om jag lyckas undvika förkylnings-bacilluskerna även denna gång tack vare LKHF-kosten! Fortsättning följer.


Fridens.


Så här ser ett virus ut och det är väldigt likt

en figur som jag har ritat nedanför.....

    

Av Ewa - 1 april 2011 15:21

Usch, vad det är lortigt ute så här års! Den snö som ligger kvar är brun eller grå och drivorna består av grus. Grus, grus, grus. Idag är det dessutom igenmulet och ett fiiiiiint strilande regn. Blött och rått. Isch! Men jag har varit ute en sväng minsann!Jag promenerade till Salem och hämtade paket (min nya väska!) och till apoteket för lite medusin. Sedan gick jag till Konsum, men jag gick ingen omväg för promenerandets skull pga otympliga paket och regn. Det var skönt att komma ut! Det var ännu skönare att komma hem och dricka te.   

När jag var på Konsum, så kom jag i närheten av den lilla ställning med pocket som finns där och det brukar sällan vara något av intresse eller så har jag redan läst dem. Den här gången stod det en pocket överst med ett omslag med en av Carl Larssons tavlor fast något ändrad. "Kråkflickan" var titeln. Dessutom stod det "Mord och psykologi" och då vaknade mitt intresse! Jag har inte mycket till övers för deckare i allmänhet eftersom de blir så vansinnigt tjatiga, men så fort det finns en psykologisk vinkling, så ökar chanserna för att den skiljer sig från mängden. Jag ser fram emot att läsa den! Jag har läst ett femtiotal sidor i "Skära för sten" och den verkar vara något i hästväg! 

Min hjärtegris fortsätter att krya på sig och kvider inte längre, men blicken som jag får från henne efter att tvingat i henne medusinen...... Ingenting för lättskrämda om jag uttrycker det så!  


Fredax-fridens! 

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards