Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Ewa - 27 augusti 2009 10:29

När jag var hos frissan i tisdags, så kom vi in på hårvax. Förra gången bytte jag från "D:fi" till "Matrix". På locket till Matrix-burken står det "For men". Rosie tycker att det är så fånigt eftersom det ju egentligen syftar på att vaxet fungerar bra på riktigt kort hår. "Är det tillverkat i USA?" frågade jag. Hon tittade och burkens informativa text och sa att det är det. "Ja, men det förklarar saken" sa jag. "Det finns inga tjejer med kort hår där." Kolla in vilken amerikansk film eller serie som helst - det är långa hårmanar så långt ögat når. Möjligen att det är axellångt, men ytterst sällan riktigt kort. Jag undrar varför? Är kort hår inte tillräckligt feminint?


Fridens.

Av Ewa - 27 augusti 2009 10:10

Det blev så sent att det hann bli idag innan jag kom i säng. Att vänja mig vid en ny, UNDERBAR dator och att installera Sims med alla expansioner och prylpaket tog nästan 4 timmar. Klockan var kvart i ett när jag, med ögonen i kors, kröp i säng. De senaste kvällarna innan igår, så har jag kommit i säng ordentligt före midnatt och det har jag mått bra av, men nu blev det sent igen och nu sitter jag här trött, tröttare, tröttast med lätt huvudvärk och däbbd däsa. Suck. Den tänkta promenaden ställer jag in och koncentrerar mig på burstädning och dusch inklusive hårfärgning. Och att Sim:a förstås. ;-)


Min alldeles egna otroligt datakunnige (tack vare att han är intresserad) och hjälpsamme gubbe startade upp denna nya Acer Extensa 5630 och gjorde alla installeringar, kopieringar och importeringar. En bild på datorn finns i hans egen blog. Om man tittar på hur locket verkligen är fäst runt om gångjärnen och jämför med den kraschade datorn där locket var fäst VID själva gångjärnet,  har man förklaringen till varför locket sprack vid just gångjärnet och förmodligen kommer att spricka igen om de lyckas reparera datorn. När locket är fäst vid själva gångjärnet, så får det inte alls samma stabilitet.


Nu har jag kikat runt hos alla blog-vänner och andra favoritbloggar och allt är tillbaka till det normala, så nu skriver jag inte mer om den nya datorn.


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards