Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Ewa - 1 maj 2009 23:27

Jag har ingenting sammanhängande att skriva om nu för tiden. Min hjärna och dess tankeverksamhet stannar av när jag inte kan träna. Det är kanske inte så konstigt. Motion får igång blodcirkulationen - blodet innehåller syre - hjärnan piggnar till av syretillförseln och då kommer tankeverksamheten igång. Jag har inte tränat någonting sedan skavsårspromenade i måndags och därför har hjärnan stannat av och jag har inget att skriva. Ingenting sammanhängande i alla fall. En hel del osorterade tankar.


Jag undrar hur många gånger jag kan tappa min bärbara CD-spelare i golvet innan den lägger av helt?


Jag har lämnat återbud till tandläkaren för femtielfte gången och kommer att bli kallad framåt september. Jag tycker inte om att bli åthutad för att jag inte bryr mig om mina tänder tillräckligt mycket och så kan jag ha den knappa tusenlappen till något mycket roligare.


Varför - VARFÖR - kan man bli allergisk som vuxen??? Jag trodde att man växte ifrån allergier. Det är så det BORDE vara.


Pär tyckte att jag var ynklig som inte kan promenera pga skavsåren ända tills jag visade honom den spruckna blåsan på vänster häl......


"Twilight" var bra, men långt ifrån så fantastisk som Elin tycker att den är. Jag kanske tillhör fel åldersgrupp? Samtidigt så tycker jag att Harry Potter-filmerna är lika fängslande som Elin tycker att vampyrfilmen är. Hmmm...


Min tumme har nästan en hel nagel igen. Den är visserligen inte hel, den har en stor spricka, men den kommer att växa bort så småningom..


Jag undrar hur länge mitt äktenskap kommer att hålla.


"Ju mer jag lär känna människan desto mer vill jag ha en hund."


Jag ska göra mig en lista över förändringar som jag vill åstadkomma som t.ex att verkligen lära mig nässköljningen för just nu är jag så allergitäppt i näsan - trots nässpray - att jag måste andas genom munnen.


Hur kan man tycka att marsvin påminner om råttor??? Båda arterna tillhör visserligen gnagarsläktet, men råttor är ju smått äckliga och det är inte marsvin. Juh!


Varför finns det inte en avstängningsknapp till hjärnan?


Varför kan jag inte bara bestämma mig för att gå över till LKHF-kosten helt och hållet?


Varför är det lättare att somna när jag INTE går direkt från datorn till sängen utan t.ex läser ett tag först?


Hur f-n ska jag överleva sommaren om den visar sig bli varm? Jag har inga som helst sommarkläder och har ingen lust att köpa några eftersom det som finns i min storlek är så trist?


Om vi börjar med att göra om Elins rum, så att vi ÖVER HUVUD TAGET kommer igång med allt vi har planerat, så borde vi kunna fixa vardagsrummet av bara farten. Jag funderar på att börja packa ned prylarna i vardagsrummet, så att det blir otrivsamt och på så vis får ändan ur vagnen.


Ska jag göra en mugg varm choklad att smutta på medan jag läser den sista boken om Bella och Edward eller ska jag nöja mig med Pepsi Max? Jag har känt mig frusen och ruggig hela dagen, så varm choklad är lockande.....


Elin och jag såg Jim Carreys nya film "Yes man" och den var bra fast den inte var lika rolig som jag väntat mig samtidigt som den gud ske lov inte var fånig som en stor del av hans filmer har varit. Jag har blivit ett Jim Carrey-fan!


Hur kan man säga att man vill ha ett seriöst förhållande, ett långvarigt förhållande och till och med bo tillsammans och i samma andetag säga att man inte är "giftastypen"?


En av de största fördelarna med kontaktförmedlingar är att DE FLESTA är ärliga och alla har samma mål som är att hitta en livspartner.


Nu har jag huvudvärk och det är väl för att jag är så sat - s täppt i näsan och nyser och nyser och nyser och nyser......


Jag börjar misstänka att vitsipporna som Elin plockade idag KAN vara en av bovarna i dramat..... De står i ett glas med vatten här bredvid.


Ikväll lyssnade jag färdigt på "Död genom vatten" av Ruth Rendell för andra gången och den är VÄLDIGT bra! Jag blev himla förvånad när jag såg att jag hade köpt den i maj förra året vilket är för nästan ett helt år sedan. Jag hade för mig att det var en julklapp. Där ser man!


Jag kommer ihåg när Elin var liten och jag stod och såg på henne när hon sov. Jag kunde helt plötsligt fyllas av en otrolig känsla av tillfredsställelse. Tillfredsställelse som kom av att jag (som egentligen aldrig velat ha barn) tillsammans med Pär lyckades med att få Elin att känna sig så pass trygg att hon kunde somna i sin spjälsäng och sova hela natten. Vi lyckades med konststycket att få henne att må bra. Jag kan känna samma sak nu fast med marsvinen. "Tänk att vi faktiskt får dessa 7 fyrbeningar att må bra, att trivas. Vi som inte visste någonting om marsvin när vi köpte de första 2. Vi har lyckats med att skapa en prima miljö åt våra älskade grisar!"


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards