Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Ewa - 2 juli 2010 21:55

Här är svaret på mitt krav om besked angående min ansökan:
 
Hej Eva
  
Jag har begärt komplettering av läkarutlåtande från Överläkaren, men inte fått något svar. Nu skickar jag en påminnelse till Överläkaren och ber henne att inkomma med svar senast den 20 juli.
  
Mvh
Handläggaren
Försäkringskassan
 
Det är alltså den svårbegripliga Överläkaren från den 26 februari, den som anmälde till patientnämnden, som fungerar som en stoppkloss nu.
 
Jag mailade ett tack för svar till handläggaren.
 
O-fridens.
  

Av Ewa - 2 juli 2010 15:43

Igår fick Pär en bokbeställning och i den fanns 2 CD-böcker till mig. Jag började lyssna till den ena, "På andra sidan solen" av Maria Ernestam med Anna-Maria Käll som uppläsare. A-M Käll är min nya favorit och jag fastnade direkt! Medan jag lyssnade, så spelade jag dataspel och jag hade ingen som helst lust att gå och lägga mig och det gjorde att jag satt uppe till halv 2. Det var mörkt, svalt och tyst - precis vad jag behövde. Särskilt när jag inte mår bra. De enda som är vakna är marsvinen och de orkar jag alltid vara med. Idag kom jag inte ur sängen förrän halv 13; jag sov inte hela tiden, men hade ingen anledning och framför allt ingen lust att stiga upp.


Elin och jag åt lite lunch och sedan badade vi marsvinen. Det senaste badet var i december, så de blir badade ungefär 2 gånger om året. Efter ett tag luktar de skunk och då är det dax igen, men att försöka få bort röd-färgen (som kommer av paprika, morot och melon) är kört för den biter sig fast. Tack vare att det är så pass varmt idag, +26, så fick de självtorka till största delen; jag rufsade om de med handduken och satte sedan ned de på golvet. Badbaljan stod, som vanligt på köksbordet och fönstret var uppfläkt till max vilket gjorde att svaga vindar cirkulerade. Solens sken silade genom löven och vi hörde lite fågelkvitter. Det var rena rama lyx-spat!


Det här fotot är från december-badet.

 


Nu väntar jag på att den här da'n ska ta slut.


O-fridens.

    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards