Alla inlägg den 5 juli 2007

Av Ewa - 5 juli 2007 22:09

Eftersom Pär var borta över natten, så fick jag den stora äran att ge grisarna frukost. De är HUNGRIGA på morgnarna! Så hungriga att man kan tro att det är flera dagar sedan de fick mat senast. Tösen sätter framtassarna mot burkanten och hugger tag i gallret och draaaar. "Kom igen nu! Ser du inte att vi har magrat sedan igår kväll?!" Om de kunde, så skulle de nog marschera i ring (på bakbenen) och hålla plakaten med framtassarna och plakaten skulle ha texter i stil med hungerkravaller. Det gäller att öppna dörren på övervåningen försiktigt, så ingen gris ramlar överbord och samtidigt ställa in skålen utan att bli nafsad. När Pär och Elin åker till Öland på lördag, så kommer jag att få göra det här varje morgon i två veckor. Jippii..... Allvarligt talat, så är de världens go' aste!


I övrigt har det inte varit någon bra dag. Jag sov dåligt i natt och har haft ont i knäna hela dagen. Det har blåst som tusan och varit klibb-varmt. När Pär kom hem vid 15.30 så åkte vi till Coop för veckohandling. Jag kommer att leva singel-liv i två veckor och då brukar jag inte ha matsedel (det blir övervägande färdigrätter) vilket gjorde att det inte var så mycket som skulle handlas idag. På hemvägen köpte vi Fellinos jätte-kebab till middag. De är sååååå goda!


Nästa gång som det blir aktuellt för Pär att åka iväg över natten med jobbet, tänker jag säga att han inte får det.  ;-) Varje gång han har varit på sådana jippon/övningar/tillställningar, så dricker han för mycket, sover för lite och dessutom dåligt och är väldigt grinig och irriterad när han kommer hem. Ikväll gick han och lade sig 20.30 vilket nog var lugnast för alla. Det är en ny dag i morgon med hopp om förbättring!


Natti, natti.





















Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards