Senaste inläggen

Ont

Av Ewa - 17 november 2014 20:32

60 minuters stavgång i småregn. Det hade kunnat bli 50 minuter om jag inte hade tappat farten fullständigt mot slutet. Tungt. Lite skönt. Ont i knäna och foten efteråt.


  Av Ewa - 16 november 2014 21:29

"My type" med Saint Motel. 

Är han desperat eller gillar han precis alla sorters kvinnor?


I'm man who's got very specific tics...


Yeah, yeah, you're just my type

Oh, you got a pulse and you are breathing

 


  

Av Ewa - 16 november 2014 21:12

Jag lyssnar på "Lasermannen" av Gellert Tamas. Jag har inte hunnit så långt ännu, men det behövs inte mycket för att jag ska börja fundera över livslusten. Jag har skrivit om det tidigare och kommer att skriva om det igen för det är något som jag ofta grunnar på. För att knyta ihop det med boken tänker jag på hur det är för någon som överlever ett våldsbrott. I boken och över huvud taget säger man alltid att personen ifråga har haft tur som överlevde. Har personen verkligen tur? Vilka blir sviterna efter ett våldsbrott? Fysiska men/handikapp, sömnsvårigheter, depressioner, ångest förutom allt annat som kommer på köpet. Det kan ju handla om att man lider av det resten av sitt liv. Det finns dem som aldrig återhämtar sig och då undrar jag om de verkligen är tacksamma för att ha överlevt? Ärligt. 


  

Av Ewa - 15 november 2014 16:01

Om en liten stund åker Pär och jag till svägerskan med familj för att fira en av Elins kusiner som fyllde 18 år i veckan. Jag känner mig inte tipptopp direkt. Hängig. Elin som har varit dårförkyld precis hela veckan satte pricken över i:et genom att få ögoninflammation. Stackars snorpis! 


  

Av Ewa - 14 november 2014 20:44

....över tröttheten och var ute med stavarna i 65 minuter. En bra runda med en jämnt tempo och jag kände att när jag stakar mig uppför backarna orkar jag hålla tempot, men det känns i armar och skuldror. Uj! Jag försökte spänna ögonen i vädret för att se om det regnade. Jag kollade ur alla möjliga vinklar och det såg o-regnigt ut, men jag tog ändå kepsen på vilket var tur för det duggade ihärdigt och det gick sedan över i lätt regn. Vinterjackan höll mig torr, men handskarna är nog förstörda. Joråsatt...


  

Av Ewa - 13 november 2014 23:06

Elin har tagit 2 av de absolut finaste bilderna på våra marsvin. Det första var av Tösen när hon stod i eftermiddagssolens sken i buren.

 

Det andra tog hon idag på Mimmi i skenet från kökslampan.
Av Ewa - 13 november 2014 21:24

Den där stora tröttheten grep tag i mig idag igen. Tryckte ned mig i sängen. Ingen promenad. Jag vände mig på andra sidan och somnade om till närmare halv 12. Igen. Tvärmulet, Halvmörkt. För att hålla tröttheten på avstånd tände jag alla lampor långt före lunch vilket kan betraktas som motsatsen till "Earth hour". Tänk om det kunde komma ett ordentligt snötäcke som lyser upp allt i stället för 8 plusgrader?Av Ewa - 12 november 2014 20:33

Idag lyckades jag ta mig ur sängen 5 i 9 istället för halv 12 som igår. Elin är hemmavarande och hon är dårförkyld och jag känner att det är något i min kropp oxå. Onormal trötthet. Det är ändå lättare att komma iväg med stavarna än att styrketräna. Frisk luft och dagsljus. Det blev 80 minuter idag. Det gick inte så fort, men det gick bra och det var skönt. Mot slutet fick jag in rytmen ordentligt och armarna kändes frikopplade och pumpade på av sig själva. De nya hörlurarna fungerar perfekt, så förutom några snytpauser var dagens runda fylld av frid & fröjd. Mer sånt!

 


"Jag kommer aldrig, ALDRIG att gå med i Facebook!!" eller "Över min döda kropp!". Det är 2 av mina negativa uttalanden om FB som jag nu får dementera eftersom jag numera har ett konto och min kropp inte är död. Det största erkännandet är ändå att det ju är SÅ KUL! Det finns hur många olika och knäppa grupper som helst och förutom den Författarkursgruppen som jag började med har jag hittat 5 grupper till som har godkänt mig som medlem och en av dem är för oss som älskar Rönninge. Men jag märker redan att det är sååååå lätt att fastna där bland kommentarer, inlägg, gilla hit och gilla dit och uppdateringar. Vilken egotripp det är när någon Gillar något som jag har skrivit eller kommenterat... Man ska aldrig säga aldrig, men jag säger ändå att jag aldrig kommer att skaffa FB i mobilen för där går gränsen, banne mig! Jag har inte mäjl i mobilen och redan där skiljer jag mig från mängden. Mobilen är bra, men jag VILL INTE var tillgänglig jämt. 


  

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014
>>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se