Alla inlägg under mars 2012

Av Ewa - 9 mars 2012 09:28

Klockan är halv 10 och jag har varit uppe sedan kvart i 9, vaken sedan 8. Pär hade, som ordförande i föreningen, fått ett meddelande om att låset i ett av soprummen var trasigt, så han fixade en låssmed som kom klockan 9 och som jag var tvungen att lämna ut en nyckel till. Därför är jag uppe ovanligt tidigt. Jag kan om jag måste.


Hur ska jag få den här dagen att gå då? Jag ska duscha. Jag tvättar lakan och ska bädda med rena dito. Jag fick en ny sängkudde i förskottspresent av Elin när vi var i Skärholmen (jag fyller egentligen år i morgon), så den ska naturligtvis läggas på plats i sängen och invigas ikväll. Elin kommer hem vid 12, så då äter vi lunch tillsammans. Jag tror nästan att jag ska promenera efter det.


Fridens.    

Av Ewa - 7 mars 2012 14:45

Pär och Elin övningskör. De övningskörde mycket medan de var på Öland - perfekt med litet trafik - och nu har Elin verkligen börjat greppa saker och ting. När de kommer hem igen, så ska vi åka till Skärholmen. Det blir litet shopping och sedan kommer vi att äta middag där.


Vädret varierar. Nu har vi haft några torra och halvsoliga dagar med iskalla vindar. Det är bara 1 enda plusgrad idag. Jag hade tänkt promenera för första gången på över en vecka, men varken orken eller lusten infann sig och så såg det så kallt och blåsigt ut....... Jag fyller år den här veckan och har det som ursäkt att sova, slappa och äta innan jag slår in på den hälsosammare vägen.   


Jag läser en bok som är överraskande bra. Den kom ut första gången 1958 och räknas tydligen till klassikerna alternativt kultböckerna. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag tycker om den! Den är behaglig att läsa med ett sällsynt bra flyt i berättandet.   


Fridens.   

Av Ewa - 4 mars 2012 14:47

Idag fyller Elin, min snorpa 19 år. Hurra, hurra! En mugg te och presenter på sängen. Taco-buffé till middag med en pärontårta från Kaffestugan till efterrätt. Allt enligt önskemål från dagens huvudperson.

I brist på alternativ, så lyssnar jag nu igenom de engelska Harry Potter och det är nästan som en annan bok när språket ändras. Den första boken läser Stephen Fry och jag kan inte bestämma mig om jag gillar honom eller inte. Hans engelska är så "hård". De resterande böckerna läser Jim Dale och han tar i lite för mycket när det gäller röster och dialekter. Nä, Krister Henriksson är fortfarande bäst! 

Fridens.      

Av Ewa - 3 mars 2012 14:14

Solen skiner, det är 8 plusgrader och kalla vindar. Pär övningskör med Elin. Jag har nyss ätit frunch och har varit vaken i ungefär 2,5 timme. Jag är fruktansvärt trött. I dagsläget, så sover jag halva dygnet, men jag skulle kunna sova mer. Det får ta den tid det tar.


Fridenzzzzzzz.......    

Av Ewa - 1 mars 2012 15:04

Idag är det den 1 mars, ny månad igen. Tiden flyger förbi! Ny månad innebär månadsvägning och det var mindre kul. 91,9 kg innebär en otrevlig, men inte överraskande ökning på 2 kg. Uj, uj. Vissa gånger får jag för mig att jag kan göra hur många avsteg som helst från LCHF utan att vikten påverkas och jag invaggas i en bedräglig känsla av stöddighet, så av den anledningen är ökningen bra för ögonen öppnas och kalla fakta tränger sig på. En välbehövlig skärpning och ökning av koncentrationen kommer att inledas, så snart den allra värsta tröttheten har släppt. Inatt sov jag som en klubbad oxe och blev väckt av Pär som kom in och sa hejdå när han åkte till arbetet. Jag gick på toaletten och så tog jag mina mediciner och sedan sov jag till halv 12 bara så där. Jösses!


Jag började läsa en riktigt bra bok igår, "Himmelsdalen"! Väldigt spännande och jag hoppas att den håller hela vägen till slutet, men jag har läst andra böcker av henne som har varit bra och lagom skruvade, så det är nog ingen fara.


Fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards