Alla inlägg under juli 2011

Av Ewa - 4 juli 2011 14:29

Igår åt vi på Amazon för att fira en positiv utveckling av Pärs lön samt att vi har bott i vår Paradis i 12 år nu. Jag åt samma som förra gången nämligen Filét mignon Black & White och det var så gott att jag nästan blev tårögd!


Idag har jag varit på SATS igen och jag var där redan halv 10 och fick mitt favoritskåp! Tjugo i 10 började jag träna och det tog 1 timme inklusive 5 minuter på cross-trainern och exklusive stretchingen. Det var så gott som folktomt och det var ingen i min väg och jag hade koncentration, ork och flyt - det var jätteskönt! Jag tror att jag svettas mer nu för tiden. Det bokstavligen rann om mig och kläderna var fuktiga rakt igenom när jag var färdig och osade skunk, så nu ligger de i tvättmaskinen.


På torsdag åker Pär och jag till Kiruna för en mini-semester och eftersom Fluxen hjälper mig och får mig att må så bra, så ser jag enbart fram emot resan och är fri från gruvliga känslor - ren och skär lyx för mig! Det har varit värmebölja även där uppe, men nu är det nere i rimliga temperturer igen.


Fridens.

Av Ewa - 4 juli 2011 14:24

Jag läste på DN.se att nästan ingen arbetsgivare vill anställa någon som är sjukskriven. Det fick mig inte att tappa hakan av förvåning direkt utan jag reagerade mer med "Duh?!". Det här tycker jag är ett väldigt bra argument i kampen mot nuvarande regering och sjukförsäkring. Varför försöker ni tvinga in på en arbetsmarknad som inte vill ha oss?? Låt oss vara ifred! Låt oss utöva vår rätt att vara sjuka utan att hetsas till döds! Se till att alla som är fullt friska har ett arbete att gå till innan ni riktar in er på oss. En liten notering: min fd. arbetsgivare tillhörde den privata sektorn som är absolut mest ovillig att anställa sjukskrivna, men så fick jag ju ingen hjälp av dem heller då det begav sig.


O-fridens.

Av Ewa - 3 juli 2011 00:11

......passerat midnatt, så att det har blivit söndag och veckans sista dag. Nu ska jag skriva det här innan jag glömmer det.


Frosseri.

Jag har frossat.

Större delen av veckan.

Toffiffee.

Pringles.

Kakor.

Coca-Cola.

Nu är jag leds på att vara fet!!

Nu är jag leds på mig själv!!!

Nu är det färdigfrossat; pms eller ingen pms.

Från och med i morgon, måndagen den 4 juli 2011, så är det LKHF-vägen utan avvikelser i tid och otid som gäller!

Basta!

HA!


Fridens.


Detta är en fettcell och så känner jag mig

 och jag är inte helt olik den heller även om jag inte är luddig.

  

Av Ewa - 2 juli 2011 21:54

Datorn känns onekligen piggare och fräschare med Windows 7! Jag ska installera Office oxå och sedan är det klart. Ett nytt utseende att vänja mig vid.


Det har varit svettigt idag. 29 plusgrader med fön-vindar. Grisarna fick flytta in till ac-hagen i vardagsrummet igen.


Jag har haft ett Dexter-maraton för mig själv för att friska upp minnet för på måndag kommer den fjärde säsongen i brevlådan!


Fridens.    

Av Ewa - 1 juli 2011 09:29

Inget SATS. Ingen Chai latte med Annie. Ingen småshopping. Ingen promenad. Ingenting pga att jag är yr i huv'et idag med. Sova och röra mig saaaaaktaaaa...


Fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards