Alla inlägg under november 2010

Av Ewa - 2 november 2010 15:03

Jag sov till halv 10 då jag var tvungen att gå på toaletten. Då passade jag på att starta första tvättmaskinen och sedan gick jag och lade mig igen och sov tills den var färdig 2 timmar senare. Jag känner mig faktiskt utvilad! Jag har inte ont någonstans heller mer än träningsvärk i armarna, men den värken är så skön att den inte räknas som värk.    


Det är mulet idag, så mulet att det är mörkt. +8 och litet blåsigt, men jag har en stugsittardag; jag och marsvinen. Jag har fått jag-vill-ha-ett-marsvin-till-sug. En marsvins-bebis. En rex. I så fall skulle vi ha 4 rufsiga rexar och 4 släthåriga. Jag älskar alla våra grisar, men rexen har blivit min favoritras dels för utseendets skull dels för temperamentets skull. I kullen finns temperamentets ytterligheter med Humlan som är som nervöst kvicksilver i ena änden till Elsa som är tyst och stark. Min hjärtegris Ellen är ju en rex. Min förra hjärtegris Tösen var släthårig.


Tösen som jag var tvungen att avliva förra året. Jag saknar henne fortfarande...

  


Elin har precis gett sig iväg till sitt veckosamtal hos BUP. Pär hämtar henne där klockan 17 och sedan fixar de veckohandlingen på Konsum och köper middagen hos Felinos: kebab. Kebab är ju hyfsat LKHF:igt så till vida att betoningen ligger på köttmängden och det mättar bra. 


I morgon ska Elin och jag in till Stockholm för en mindre shoppingrunda bl.a en ny sängkudde till mig. Enligt SMHI ska det regna/skura, men det går jag inte med på, så det så! Uppehållsväder, tack!    


Fridens.

Av Ewa - 1 november 2010 15:22

......igår när jag såg "Påven Johanna" när hon var i Rom i mitten av 800-talet (det är ju några år sedan, eller hur?) att Colosseum redan då hade varit en ruin i flera hundra år! Tanken svindlar....


    


Klockan var efter 22 när jag började installera Sims 3 igår kväll och sedan började jag tillverka 2 simar som skulle bo ihop och sedan hitta ett hus som de skulle bo i och som inte var acceptabelt utseendemässigt och som jag började göra om och tiden gick och så var det plötsligt midnatt, men jag kände mig inte färdig och jag var inte trött. Trots det, så tog jag mig själv i kragen och stängde av spel och dator för att sätta mig i soffan och läsa de sista 20 sidorna av "Sjöfararna" för att varva ned hjärnan. De 20 sidorna gick fort att läsa och jag fortsatte med "Det blödande hjärtat" av Andrew Taylor och så var klockan halv 2. Hejsan hoppsan! Eftersom jag skulle stiga upp 6 timmar senare, så slog jag ihop boken och gick och lade mig, men det tog tid för mig att somna. Jag kom ur sängen och iväg till SATS som planerat, men passet gick ganska tungt och jag fick kämpa och efteråt var jag rejält trött och jag blev ännu tröttare på tåget hem. Trött i ryggen oxå, men det har släppt nu.


  



Nu har jag i alla fall resten av eftermiddagen och hela kvällen på mig att spela Sims 3 och än så länge är det kul; jag måste vänja mig vid ett annat sätt att spela och att lära en gammal hund att sitta kan ta tid.....      I morgon ska jag sova, vila, duscha och tvätta och sima.


Fridens.    

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards