Alla inlägg under juli 2010

Av Ewa - 18 juli 2010 16:32

......varför någon som provar på att röka verkligen fortsätter att röka?


* som jag förstår det, så ger den allra första cigaretten hosta, illamående och yrsel, så varför, varför vill man då göra om det??! *


Fridens.

Av Ewa - 18 juli 2010 16:24

Slött och tråkigt.

Tog mig ur sängen efter 9, men före halv 10.

Burstädning - båda våningarna.

Dusch och för första gången på.....länge...kändes det inte nödvändigt att avsluta med kallt vatten.

Mänskliga +24 grader.

Jag såg de sista avsnitten av första säsongen av "Medium" och tröstar mig med att säsong två bör komma på tisdag.

Ingen matlust; inget av det jag gör i ordning äter jag upp.

Trött.

Småsnuvig.

Förbereder mig mentalt för SATS i morgon.

I morgon kommer Pär och Elin hem.

Skönt med lite sällskap igen och väldigt skönt med marsvins-avlastning.


Fridens.   


Av Ewa - 17 juli 2010 15:58

Det har regnat, men marken blev knappt blöt ens. Ingen åska! Temperaturen sjönk visserligen till rimliga +23, men nu är det fuktigt i stället. Blä!


Nu har jag gnällt färdigt.


Fridens.   

Av Ewa - 17 juli 2010 09:59

......ska det börja regna här i Rönninge klockan 12 och fortsätta att regna till klockan 6 i morgon. Just nu är det +27 och ordentligt blåsigt. Jag kommer att bli mycket besviken om det kommer regn utan åska!   


Fridens.

Av Ewa - 16 juli 2010 20:46

Det är fredag idag, va? Då betyder det att ännu en vecka har gått utan att jag har fått besked från FK. Jag har nu varit utan ersättning/inkomst i 2,5 månad.


O-fridens.

  

Av Ewa - 16 juli 2010 12:41

DN skriver om alliansens framtida familjepolitik. Det är så genomskinligt! Det bara skriker valfläsk om alla löften. Bah! Vad är det för svammel om jämställdhets-bonus?? Inte 17 kommer fler pappor att vara föräldralediga bara för att det vankas en bonus! Papporna är föräldralediga om de vill vara det och under förutsättning att mammorna låter dem, för, det ska gudarna veta, att det är många pappor som helt enkelt inte blir insläppta i den kokongen.


Fridens.

  

Av Ewa - 16 juli 2010 12:18

Ryggsäckshandling. Varje sommar, varje två-veckorsperiod när jag är ensam, så blir det en ryggsäckshandling. Det betyder inte att jag handlar ryggsäckar. Jag har ryggsäckar så att jag klarar mig. Det betyder att jag tömmer min tränings-rygga på träningskläder, går ned till Konsum och handlar mjölk, youghurt, juice och annat tungt som jag fyller ryggan med innan jag stapplar hemåt igen. Det är tungt, men betydligt lindringare för ryggen än att släpa på kassar. Det brukar oftast inte vara så jobbigt, men den här gången känner jag mig fysiskt knäckt! Nu märker jag att jag inte har styrketränat på......fruktansvärt länge. Härregud! Nu känns det absolut nödvändigt, nästan akut, att jag kommer iväg till SATS med start på måndag. Jag måste! Jag avskyr att känna mig så här klen och sparrisaktig! Ungefär som en serie med Nasse, från Nalle Puh, där har spänner sinna pyttiga armmuskler och känner hur de fladdrar i vinden. Ynkligt!

   


Igår tog jag några extra droppar för att kunna sova i värmen och jag sov. Tungt och med konstiga drömmar (jag var med i en av Körslagets körer när de tävlade på Älvsjömässan. Det ni! I vaket tillstånd har jag aldrig sett det programmet.) och när klockan ringde klockan 8, så dängde jag till den och somnade om. Jag vaknade med ett ryck halv 10 och for upp som ett skott, utan att egentligen vara vaken, för att ge grisarna frukost. Det är inte ett bra sätt att vakna...... Idag är jag matt och tung i huv'et.  


+28. Jag är sååååå leds på denna värme!!

Fridens.       

Av Ewa - 15 juli 2010 17:25

Fy, vad jag tycker att det är äckligt att höra hur grannen nedanför nästan hostar lungorna ur sig pga att hon röker som en borstbindare. Uäck! Sluta röka!!


O-fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards