Alla inlägg under maj 2009

Av Ewa - 16 maj 2009 17:25

En fotbollsspelare får ett kontrakt motsvarande 130 miljoner kronor!!! Jag tycker att den här sortens fantasisummor för något som inte ens är ett yrke är ÄCKLIGA. I dessa tider med varsel och uppsägningar och arbetstidsförkortningar, så är det FRÅNSTÖTANDE!! Det finns inga, ABSOLUT INGA som helst argument för att en människa är värd den sortens lön!


Fridens.

Av Ewa - 16 maj 2009 17:22

Mina svärföräldrar får ett ekonomiskt bidrag till en ny gungsoffa (hammock). Notera hatten på svärfar mus - den finns i verkligheten och den är inte fin... ;-)


Fridens.

Av Ewa - 16 maj 2009 09:46

Det är många år sedan jag senast läste en morgontidning. Den senaste tiden har jag haft för vana att läsa bloggar till frukosten. Det är MYCKET trevligare; mer varierande och hälsosamt befriat från katastrofvinklingar. Rekommenderas!


Nu har jag ätit 2 kokta ägg och druckit apelsinjuice till frukost och det är dax att städa. Pär ska vara med och städa ute på gården tillsammans med föreningen. "Städa ute, städa inne. Rent i hjärta, rent i sinne." Elin sover fortfarande.


Fridens.

Av Ewa - 15 maj 2009 18:35

.......varför man stämplas med 'social fobi' när man inte tycker om att vara i folkmängder?


* att 'inte tycka om'  och att  'inte klara av'  är helt olika saker *

Av Ewa - 15 maj 2009 18:22

Nu har ännu en bärbar CD-spelare gått i graven. Må den få vila i frid. Den efterlämnar en ägare som inte sörjer utan som är sur och irriterad. Ägaren hann aldrig börja lyssna på "Människa utan hund". Nu måste denna ägare dra fram mini-stereon igen för att plugga in hörlurarna där. Det är klumpigt och det är dåligt ljud. >:-(


Fridens.

Av Ewa - 15 maj 2009 16:52

I brist på bättre sysselsättning började gå igenom kategorin "Videor" eftersom jag vet att det finns de som inte längre kan visas. Det är nog snabbt gjort, tänkte jag. HA! Det var närmare 70 videor och nu när jag äntligen har avslutat den påbörjade rensningen, så är det 32 kvar..... Sorgligt.


Fridens.

Av Ewa - 15 maj 2009 16:19

"All I want is you" med Barry Louis Polisar. VARNING! Den har en benägenhet att fastna i skallen.

Av Ewa - 15 maj 2009 15:43

Fredag IGEN. Nästa fredag är Elin i Göteborg med sin klass. Just nu gör hon sig i ordning för att åka in till Stockholm och äta tacos och kanske gå på "Rix FM-konserten" i Kungsträdgården. Jag bloggar (duh!), men har inte gjort så mycket mer idag. Duschat. Det kom en beställd ljudbok i brevlådan; "Människa utan hund" av och med Håkan Nesser. Nu har jag alla ljudböckerna om kommissarie Gunnar Barbarotti i Kymlinge, men den som kom idag är egentligen den första i serien, så ordningen är ur lag. Jag har dock läst den i pocket för några år sedan, men vill ha alla som ljudbok. Nu har något nästan nytt att lyssna på när jag gör ett kort i kväll. Svärföräldrarna fyller år med 10 dagars mellarum och på söndag ska vi till dem på dubbel-kalas. Pär och svägerskan fixar present (som Pär och jag i vanlig ordning inte var riktigt ense om; mitt förslag klubbades ned och det var dessutom billigare *morr*) och jag gör ett kort. Idén till kortet har funnits hela tiden, men det var inte förrän SENT igår kväll som jag lyckades få pennan att göra som jag ville. Ibland är det stört omöjligt och då spelar det ingen roll hur bra idén än är! Jag har lärt mig att lämna allt och försöka senare i stället för att slösa blyerts, papper och sinnesro. Medan Elin äter mexikanska tacos, så ska Pär och jag äta svenska smörstekta fläskkotletter med en sås gjord på äggula, grädde och sky + grönsaker enligt LKHF. Det duger. Om jag blir godissugen senare, så står en påse med Werthers chokladfyllda gräddkolor på mitt bord. Påsen köpte jag i onsdags, men den är oöppnad. Jag äter om jag är sugen och inte bara för att det finns hemma, så det så, Pär! Ännu en fredag är snart lagd till handlingarna.


Fridens.


Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards