Alla inlägg under maj 2009

Av Ewa - 25 maj 2009 10:14

Tåget kom in på stationen på minuten igår kväll och Elin + klasskompisar forsade ut på perrongen. Det var ingen som såg direkt alert ut...... Elin var mosig med rufsigt hår och grusiga ögon, men hon har haft det bra och hon ångrar inte att hon följde med och det är huvudsaken. På väg hem sa hon det jag visste att hon skulle säga: "Jag orkar inte gå till skolan i morgon.". Pär är smått allergisk mot så'nt; har man röjt en hel helg, så kan man inte stanna hemma bara för att man är trött. Jag håller med, men inte i det här fallet. Jag är säker på att det handlar mer om psykisk trötthet. Den sortens trötthet som jag, i förväg, visste att Elin skulle drabbas av, så hon är hemma idag och ligger fortfarande kvar i sängen och trynar.


Det har inte varit någon bra natt för någon av oss. När vi kom hem, så packade Elin upp och hoppade sedan in i duschen. Pär gick och lade sig. Jag gjorde varm choklad och började läsa "Första hustrun" av Philippa Gregory. När Elin lagt sig, så satt jag kvar och läste och lade mig strax efter 1. När Pär lade sig, så var han smått irriterad över att Elin förmodligen inte skulle orka med skolan och han hade svårt att somna. När jag lade mig, upplevde jag det som att jag knappt hade lagt mig till rätta förrän Pär for upp, samlade ihop täcke och kuddar och flyttade ut till soffan. Så gör han när jag snarkar, men jag hann ju för tusan inte ens somna innan han flydde fältet!?? Hur som helst orkade jag inte åka till SATS, men jag ska absolut ta en promenad i en tokstrålande sol och knallblå himmel.


Fridens.

Av Ewa - 24 maj 2009 21:06

En riktigt vilsam söndag.

Elin har haft det bra på klassresan (vi ska hämta henne på Södertälje Syd vid halv 24. Gäsp...).

Huvudvärken har äntligen släppt.

"Människohamn" var inte bra, MEN jag har fler böcker.


Fridens.


Av Ewa - 24 maj 2009 18:29

"What's the colour of money" med Hollywood Beyond från 80-talet.

Av Ewa - 24 maj 2009 11:06

I förrgår bestämde jag mig för att sluta med allergimedicinen eftersom pollensäsongen äntligen var över eller i alla fall hade dämpats rejält. Idag vaknade jag med kliande ögon. Då kom jag på att efter pollen kommer gräs. Kampen mot allergin fortsätter således. Suck.


Fridens.

Av Ewa - 23 maj 2009 21:16

Kvällspromenaden.

Den ljumma försommarkvällen.

De skygga rådjuren.

Elin har hört av sig och allt är prima liv.


Fridens.

Av Ewa - 23 maj 2009 21:14

.....varför fåglarna sjunger som mest på morgnarna och på kvällarna?


* är det "God morgon!" respektive att samla in familjen för natten det handlar om?*

Av Ewa - 23 maj 2009 21:02

Det har regnat större delen av dagen. Vi hade ingen lust att promenera och bli blöta som igår, men vi ville komma hemifrån, så vi tog en biltur mot Nynäshamnhållet.


Vid 17-tiden sprack molntäcket upp och solen strålade. Efter middagen tog vi en kvällspromenad på 85 minuter inklusive fotostopp. Det var skönt! Vi såg ett par rådjur som absolut inte ville vara med på bild. :-(  Det samlades mörka moln vid horisonten och strax efter att vi kommit hem, så kom det en skur, men var är den utlovade åskan??!



Bilden ovan är en lång infart till ett privat boende. Idylliskt! Det underbara ljuset en försommarkväll.... Det här var vid 19-tiden och det var ungefär +17 grader. Ljuvligt!


Jag vaknade med huvudvärk för fjärde morgonen i rad. Stundvis har jag känt mig väldigt hängig och vissen, men den här gången hjälpte det faktiskt med Ipren. Nu är jag mest fysiskt trött efter promenaden. Jag har inte drukit kvällstéet än, så det ska jag ordna så snart Pär har slamrat färdigt med disken.


Fridens.

Av Ewa - 23 maj 2009 14:53

Idag har det gått 2 månader sedan vi avlivade Tösabiten. Jag har henne som skrivbordbakgrund och drar mig för att byta eftersom det skulle betyda att hon verkligen ÄR borta.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards