Alla inlägg under april 2009

Av Ewa - 3 april 2009 16:43

......hur en förbundskapten (läs: Sven-Göran Eriksson) kan vara ansvarig för ett fotbollslags förlust?


*förbundskaptenen brukar väl aldrig delta i själva spelet?*

Av Ewa - 3 april 2009 15:15

En promenad på 75 minuter och det gick inte speciellt fort; hela kroppen kändes tung och motvillig, men det var skönt. Det går att lyx-shoppa i vårt yttepytte centrum! På Konsum köpte jag 2 ampelliljor som har ersatt de schizofrena benjaminfikusarna (de trodde att de var julgranar och släppte alla blad i tron att det var dax att barra....), ekologiska tulpaner, en ask med Marabous fyllda praliner, 2 pocket och tuggummi. Sedan köpte jag tomat-frallor hos Vårt Konditori, varsin Napoleonbakelse till Pär och mig och 10 schackrutor till Elin. Lyx, lyx, lyx! :-) På tal om ekologiska tulpaner. För ett par veckor sedan fick jag sådana av Pär och Elin, en blandbukett vars färger var makalöst klara och intensiva och de gula doftade gott. Den buketten behöll själva färgerna även när det närmade sig slutet och då fick jag för mig att det berodde på att de var just ekologiska. Inbillar jag mig? Nu har jag en ny sådan blandbukett att vila ögonen på.


Fredax-fridens!

Av Ewa - 3 april 2009 12:51

Sol, sol, sol.

Mildare vindar.

Många plusgrader.

Då kommer de fram - soldyrkarna.

De radar upp sig längs de varma husväggarna med näsorna vända mot sin gud - Solen.

Faktum är att surikater gör likadant; de ställer sig, ensamma eller med flocken, rakt upp och ned med nosarna och magarna mot den värmande solen och gonar sig.Medan surikaterna är urgulliga och ett av mina favoritdjur, så är inte homo sapiens fullt så charmiga....



Fridens.

Av Ewa - 3 april 2009 12:36

Reflektion: varför ska föräldrar till ett barn "tänka sig för" innan de bestämmer att de inte vill ha fler barn? Varför ska just de föräldrarna ha "eventuella konsekvenser" hängande över sig som ett sorts dåligt samvete? Varför kan man inte se det som att man tar ansvar för sina förutsättningar när man hejdar förökningen?


Läs mer här om ni vill.


BAH!  >:-(

Av Ewa - 3 april 2009 09:32

Den här söta saken fick jag av Lena.  :-D

Av Ewa - 2 april 2009 20:16

Jag lyckades mota bort det dåliga samvetet.

Jag kom ihåg att jag ju har en mockajacka/kavaj att använda nu när jag - föhoppningsvis - kan hänga undan vinterjackan.

Theralen.


Fridens.




Av Ewa - 2 april 2009 15:29

......att det visserligen är bra att spara vatten och energi genom att tvätta i lägre temperaturer, men att tvättmaskinen i sig mår bra av en riktigt varm 90-graders vittvätt ibland för att döda bakterier och ta bort beläggningar?


Fridens.

Av Ewa - 2 april 2009 15:23

Jag är arg!

Jag är fullständigt oförstående.

Varför - V A R F Ö R - saboteras vår mat????

Vad vill sabotörerna framföra???

Det kan ju inte vara något så enkelt som att de tycker att varenda människa borde bli vegetarian, eller? Om det är i protest mot hur vissa djur behandlas, så är alltihop felriktiat eftersom djuren knappast får bättre behandling därför att vi inte kan äta kyckling eller korv. Vad är de vill??!! Det slog mig oxå att det är måste vara ett sätt att protestera som bara i-länder kan få för sig för i länder där de knappt har mat för dagen skulle de väl knappast förstöra det de behöver!


I D I O T E R!!

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards