Alla inlägg under januari 2009

Av Ewa - 17 januari 2009 16:32

Upp och in i duschen strax efter 9 och sedan frukost. Efter det tog Pär och jag vår osannolikt lortiga bil till returstationen, systemet, apoteket, Konsum och sist Vårt Konditori där säsongens första semlor inhandlades. Jag har börjat tycka om semlor, men det är ENDAST Konditoriets semlor som duger till en finsmakare som jag! Ätes med hetvägg. :-)


Det har förhandlats idag. Pär och hans skjortor. Den enda och då menar jag ENDA anledningen till att han inte stryker de själv är att han tycker det är tråkigt. Det är ynkligt! Han fjäskar genom att påstå att han tycker att jag är bättre på att stryka. Fnys! Dagens förhandling resulterade i att jag strök 5 skjortor och han tar hand om middaxdisken och eftersom han lagar "stormiddag" (stek med potatisgratäng och glace au four efteråt), så blir det STOR-disk. Jag tycker att jag kom lindrigt undan. Moaahahaha!


Nannis tipsade mig om Fitness Magazines januarinummer för tips om hur jag kan utveckla styrketräningen. Tack! Jag köpte den idag och det finns en hel del att läsa bl.a hur det fungerar att träna utan kolhydrater. I tidningen fanns en annons om en bok "Stora boken om styrketräning" som man kan köpa genom tidningen för 365 kr. Som prenumerant betalar man 250 kr, men jag köpte den från AdLibris för 218 kr utan frakt! Fram till operationen ska jag styra in mig själv på 100% LKHF och så får väl träningen läggas till när jag vet vilken sorts bandage jag kommer att få. Jag känner mig peppad att lägga upp ett nytt träningsprogram och komma igång en gång för alla och jag tillhör faktiskt inte dessa nyårslöftestränarna som brukar krokna ju närmare våffeldagen vi kommer. ;-)


Fridens.

Av Ewa - 16 januari 2009 18:20

.....varför jag måste duscha hela mig med en specialtvål före operationen när det bara är tummen som behöver fixas?


*kom ihåg att köpa specialtvålen!*

Av Ewa - 16 januari 2009 18:14

Det är bara en vecka kvar med den här dumma tumnageln som mest är i vägen nu och ömmar.

Jag orkade faktiskt städa buren idag.

Marsvinens olika temperament och läggning märks tydligt och det är så kul!


Fridens.


Av Ewa - 16 januari 2009 18:10

TRÖTT. Snorig. Hostig. Yr. Mycket sofftid idag när jag har tittat på Mumin & Co och läst. Det slog mig att jag nog bör kurera denna förkylning innan nästa fredag då jag ska operera tummen och vara helt nedsövd. Det blir faktiskt inte mer än så här idag.


Fridens.

Av Ewa - 15 januari 2009 18:40

Ester och Ellen aka Lilltrollet respektive Sudden


Lotta och Lillan aka Lotten-Totten respektive Lillis-Prillis.


Tösen och Humlan aka Tösabiten/Hjärtegrisen respektive Mumlan.


Fridens.

Av Ewa - 15 januari 2009 16:13

Nu har vi vårt maximala antal av grisar, så då var det dax att föreviga dem på bilder. En gruppbild och 3 parbilder (parbilderna kommer). Det var Elin och jag mot grisarna vilket innebar ett numerärt underläge. Det var kämpigt. Det tog 40 minuter. Det var MYSIGT! Vi lade skinnet Ludde från IKEA på golvet och placerade ut grisarna. De hade egna åsikter om var de ville bli placerade t.ex under Elins säng eller med rumpan mot kameran. Jag höll reda på flocken och Elin låg på mage och fotograferade.


Här är våra 6 älskade fyrbeningar!

Humlan visade sig trivas allra bäst i kläm mellan två stora damer, men hon syns ändå. Vi lyckades inte lista ut vad det var Lillan kikade efter, men hon satt ju stilla. ;-) Hur 17 lyckas Sophie fota sina Lunea-småttingar som ibland är så många som 4-5 stycken och som har så mycket spring i benen???


Fridens.

Av Ewa - 15 januari 2009 15:52

Jag har varit smart nog att börja styrketräna - det är såå skönt och kul!

Det blev en promenad idag oxå.

Jag är inne i en läsperiod igen.


Fridens.

Av Ewa - 15 januari 2009 15:44

Det har visat sig vara pinsamt svårt att ta sig över den enorma styrketränings-tröskeln. Jag VILL komma igång igen och jag BEHÖVER komma igång igen, men int' går de'! Egentligen är det ju bara att göra det och sluta fundera så himla mycket. Jag fick en idé om att boka ett enstaka besök med en av de personliga tränarena för att sätta ihop ett bättre träningsprogram. Nytt är alltid kul. Jag ringde SATS idag, men de enda tiderna som de har är från 17 och framåt. Isch, vad det känns motigt! Jag vet heller inte om mitt medlemskap tillåter mig att träna vid den tiden eftersom jag har låg avgift tack vare att jag väljer att träna på fm:a då det är lite folk. Har någon tips om hur jag själv kan göra om min träning? Finns det någon bra tidning eller web-sida?Det ska vara ren styrketräning och inte med fria vikter eftersom jag avskyr att stå framför speglar. Sedan har jag ju den kommande tum-operationen oxå då jag inte vet hur stort bandaget blir. Är det någon idé att börja för att sedan vara tvungen till ett nytt uppehåll?


Fridens.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Skapa flashcards