Alla inlägg under januari 2009

Av Ewa - 19 januari 2009 20:49

Det fattades inga beslut på mötet med Rektor & Co. Det KUNDE inte fattas några beslut eftersom en vi-har-provat-på-allt-stämning rådde. Vi enades om en framtida åtgärd i form av ett samtal mellan Elin, rektorn och mentorn. Mentorn är borta till och med nästa vecka pga dödsfall i familjen, men under den tiden har Elin en chans att komma igen och gå de halva dagar som vi fortfarande håller fast vid. Om hon inte lyckas med det, så ska rektorn få en chans att prata med henne och förklara vad konsekvenserna kan bli om hennes närvaro inte ökar. I morgon träffar vi BUP-damen igen. Min hjärna känns utbränd vad gäller idéer och förslag till lösningar. Trött och uppgiven. Jag kommer ju inte ens på en rubrik!!


Kan man nysa sig fri från en förkylning? För ett par dagar sedan kände jag att jag nog hade maximerat antalet dagar för användandet av nässpray eftersom den inte hade samma effekt längre. Igår kände jag mig sämre och riktigt hängig. Då började jag nysa. Jag hostade oxå, men jag nös ofta och 5-6 nysningar i stöten. Jag nös så mycket att tårarna rann och näsan var som en öppen kran. Idag är allt lugnt igen och jag har inte behövt ta någon nässpray. Igår HANN jag inte spraya näsan mellan nysningarna! Det verkar som att jag har nyst bort förkylningen. Skumt.


Nu har vi snö igen. Det har blötsnöat hela långa dagen. Det var tungt när jag promenerade till skolan. Jag tycker inte om snö längre. Jag vill mycket hellre ha frost, sol och kallt. :-(


Jag har undvikit vågen de senaste månaderna. Jag har inte låtsats se den eller gömt den under kläder som ska tvättas eller skyllt på att displayen varit så skräpig att resultatet inte varit synligt eller glömt förträngt att vi har en våg. Eftersom det bor en liten masochist i mig, så ställde jag mig på vågen för ett par veckor sedan och hade då nått en skräcknotering (jag tänker inte tala om hur mycket) som verkligen väckte mig och fick mig att tappa allt sug efter onyttigheter. Suget kom tillbaka, men det var en riktigt ångestfylld halv timme! Nu har jag drabbats av en nytändning och behövde en vikt att utgå ifrån. Det var med stor bävan som jag klev upp på vågen igen, men den visade att jag blivit av med 2 kg och då blev jag VÄLDIGT lättad och peppad!


Fridens.

Av Ewa - 19 januari 2009 11:09

Elin säger att hon verkligen VILL börja gå i skolan igen och få tillvaron på rätt köl igen, men ändå är hon hemma idag. Igen. Hon kom inte ens ur sängen. Jag hävdar fortfarande att resultatlösa försök ska räknas som försök, men det finns gränser för ALLT. Nu kräver jag resultat! Nu är mitt tålamod nästan slut och uppgivenheten gör mig arg. ELIN - KOM IGEN NU!!!

Idag har vi möte med Rektor & Co inklusive BUP-damen.


Fridens.

Av Ewa - 18 januari 2009 12:21

Jag har möjlighet att göra ingenting när jag mår dåligt.

Tittskåpet som är en lisa för ögonen.

Min bärbara dator som jag har mycket kul med.


Fridens.

Av Ewa - 18 januari 2009 12:08

Elin hade en nattgäst och när jag gick och lade mig vid 1-tiden, så lät de inte det minsta trötta om man uttrycker det så.... Jag steg upp närmare 10 och är trött och förkyld. Det blir slappt idag med läsning, film och dataspelande. En tupplur på soffan låter lockande. Marsvinen är oxå lite söndaxslöa.


För några år sedan led jag av Panduro-feber och ett tag gjorde jag inget annat än sk tittskåp. De har stått på övervåningen, men för ett tag sedan tog jag ner ett par och mitt favoritskåp står vid min hörna. Det är en trälåda med måtten 30x20x10 cm med en glasskiva framför. Jag har tapetserat och målat, satt upp fönsterramar och väggfasta hyllor. I rummet står ett vitrinskåp, ett bord med en stol. Överallt ligger tygrosor, små korgar, vaser och kryddburkar. Det är tänkt att det ska se ut som om någon har suttit där och pysslat med blommor; småstökigt, men mysigt.

Fridens.

Av Ewa - 17 januari 2009 19:28

Glace au four fascinerar mig av två anledningar. Dels för att jag hann bli 43 bast innan jag provade på den och dels för att marängen hindrar glassen att smälta. Äggvitor  och sockerkaka står emot 275 gradig ugnsvärme och glassen är fortfarande kall! Waow..... Gott var det oxå!


Fridens.

Av Ewa - 17 januari 2009 16:59

Pärs fina kreditkort, så här dagarna innan pengarna kommer.

Kost och träning känns roligt igen.

Mina många extra lurar som jag har liggande nu när de till bokmaskinen har börjat glappa.


Fridens.




Av Ewa - 17 januari 2009 16:58

.....varför vissa har så svårt att släcka lampan när de lämnar ett rum där det var släckt från början?


*jag nämner inga namn...*

Av Ewa - 17 januari 2009 16:52

När jag vaknade efter min sofflur igår, så hade jag den här i huvudet och sämre låtar finns! Olivia Newton-John tillsammans med ELO framför Xanadu. Själva filmen är urfånig.

Presentation


Allvar, svammel och underfundiga fundringar.
5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

1 av 3

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Länkar

Anti-spam

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS

Jag är isbjörns-fadder

Jag är panda-fadder

Jag är tiger-fadder


Ovido - Quiz & Flashcards